Hogyan lehet eltávolítani a puffadt reggel

Kellemetlen meglepetés lehet a reggelenduzzadt arc és táskák a szem alatt. Ennek az állapotnak a okai a nyirokfolyadék károsodott mozgásával vannak összefüggésben, amelynek következtében a folyadék késik, és nem távolítja el megfelelően a testből. A napi duzzanat számos betegséghez társulhat, ezért orvosi vizsgálatot igényel az ok megtalálásához.

Az időszakos duzzanat ellenőrizhető, ésel kell kezdened a kedvenc párnáddal. A helyes párnának olyan nagyságúnak kell lennie, hogy a fej egy álom alatt egy gerincoszlopban volt, és a nyirokrendszer folyása nem sérült meg. Fontos, hogy a lefolyás előtt csökkentse a folyadékbevitelt, és csökkentse a sófogyasztást a nap folyamán, mivel a nátrium visszaszorítja a testben lévő folyadékot.

Illessze a bőrt és távolítsa el az arc és alatti puffadtságotszemek petrezselyemmel. Elég, ha a zöldeket egy serpenyőben őrölni, 1 tk. egy diával, adjunk hozzá 2 tk. tejföllel vagy joghurtot, és 10-15 percig az arcra és a szem alatt. Ezután öblítse le meleg vízzel.

A duzzanat leküzdésére a szemek alatt megtehetihasználja a következő módszert: a zöld tea hűtött sörtében apróra vágja a gézt, és tegye rá a reszelt petrezselyemgyökeret vagy zellert, a mennyezetre ment, és tegye a szemhéjára.

A burgonya maszk tényleges használata aamelynek elkészítését a nyers burgonya finomra rántott és 10-15 percig kell felhordani az arcon. Két burgonyaszelet vághat, és tedd a szemedre, és felejtse el a duzzanat 10-15 perc alatt.

Nagyon szélsőséges esetekben használhat olyan krémet, amely pelyhek kivonatot tartalmaz. Az ödéma területére 15 percig alkalmazzák, majd egy szalonnával eltávolítják.

Hideg legjobban megbirkózni az ödéma és afelhangosítja a bőrt. A különböző fűszernövények (kamilla, szentjánoskenyér, menta, zsálya stb.) Vagy zöld tea fagyasztására szolgáló formák. Használható minden reggel a mosás helyett.

Jégkockát kell vezetni az arconközpont kerületéről, a masszázs arc a homlokát a középső része, a temporális, majd az orr félkört, hogy a templomok, az alsó a álla a pofán fel, hogy adjunk egy körkörös mozgás a belső szemzug a felső szemhéj és visszatér az alsó hidat.

Ilyen hűtött masszázs helyreállítja a nyirokforgalmat, javítja az anyagcsere folyamatait és tonizálja a bőrt, ezáltal enyhíti a puffadtságot, és megnyújtja az arc fiatalos arcát.