Duzzanat az orrplasztika után

Mindenki azt akarja, hogy egy csinos kis orr, ami lettaz arca díszítése lenne, nem az ő problémája, de nem mindenki büszkélkedhet róla a születéskor. Az orr már burgonya, túl nagy orr, túl széles vagy éppen ellenkezőleg túlságosan vékony, hosszú vagy rövid - más vagyunk, de mindannyian jobban és gyönyörűbben akarunk lenni. És mint te tudod, a szépség áldozatot követel, ezért sokan úgy döntenek, hogy plasztikai sebészeti beavatkozást hajtanak végre. Eközben meg kell érteni, hogy minden plasztikai sebészet felelős lépés. Annak érdekében, hogy a műtét eredménye teljes mértékben kielégítse a pácienst, világos elképzelése van a kívánt eredményről, valamint a lehetséges mellékhatások tanulmányozására annak érdekében, hogy a műtét utáni időszakban felmerülő egyesek ne lepődjenek meg. Tehát elemezzük az alapvető helyreállítási pillanatokat:

Az orr ödémája az orrplasztika után: Ez a mellékhatás sem kerülhető elegy beteg, aki az orrplasztikára döntött. Sok beteg először nem látja az ödémát, mert gátló hatással van rá, amelynek eltávolítása után az orr vastagnak és nem túl szépnek tűnik. De nem kell megijeszteni, miután az orrváladékot az orrplasztika utáni összes edemája után 5-8 héten át végezték el. Az orr hegye leginkább hajlamos a puffadtságra, és a műtét után a leghangsúlyosabb.

Annak érdekében, hogy távolítsa el a túlzott duzzanat, akkornépi módszerek használata: homeopátiás készítményeket használjon hegyi arnika alapon sütemények vagy tea formájában, vagy használjon olyan aloe növényt, amely nemcsak csökkentheti a duzzanatot, hanem fájdalomcsillapító hatással is jár. Az orrplasztika után jelentkező súlyos duzzanat miatt sok orvos javasolja a hormonális diprospán adagolását injekció formájában.

Orrplasztika utáni hematoma: A szem alatti esztétikai körök természeteseka test reakciója, semmilyen módon nem tükrözi a beteg belső állapotát. Mértéke a végrehajtott sebészeti beavatkozás mértékétől függ. Az orrplasztika után fellépő zúzódások 2-3 héten belül teljesen elmúlnak. A helyreállítási folyamat felgyorsítása érdekében használhat speciális gyógyszereket, hogy megszabaduljon a nem kívánt zúzódástól és zúzódástól.

Rhinestones az orrplasztika után: A hegek és hegek jelenléte közvetlenül attól függ,a művelet lefolytatása: nyitva vagy zárva. Az első esetben a nazális szeptum dermális részének bemetszését végezzük korrekció céljából. Ha a műveletet pontosan elvégezték, akkor csak egy nagyon pontos vizsgálat után láthatja az ilyen hegeket. Ha zárt orrplasztikát végez, amelyben az összes manipuláció az orr belsejében történik, nem lehet észlelni a hegesedést.

Orrplasztika után vérzés: Ez a mellékhatás általában nemveszélyt jelent a páciens számára, és önmagát 2-3 napig áthalad. A vérzés forrása speciális érösszehúzó segítségével lokalizálódik. A vér leállításához tampont használnak.

Légzési nehézség: A légzés problémái gyakoriak a benne lévő tamponok miatt, amelyek eltávolítása után a normális légzés folyamata visszaáll.