Orrplasztika az orrplasztika után

Jó napot, 3 hónappal ezelőtt csináltam rhinoplasty,sikertelenül varrva, a heg továbbra is nagyon erős, az orvos azt mondja, hogy ezt a porcot nem vették észre, és újra be kell menni a műtétbe, és igazítani. + Nedopili púp. Lehet-e konzultálni az egyik klinikus orvosával és mennyibe kerül?

Helló, Maria! Jöhetsz hozzám egy ingyenes konzultációra, ahol megvizsgálom és megmondom, hogy mi lesz a legjobb. Telefon «Esztétikus

Nehéz az orrplasztika?

Hello, végül úgy döntöttem, hogy megyek egy műtétre, hogy gondolod, hogy az orrplasztika megfelel nekem, és bonyolult és fájdalmas lesz?

Helló Az orrplasztika nem fájdalmas és nehéz a beteg számára. Nem fogja fájdalmat érezni, csak kicsi kellemetlenséget okoz a gipsz viselése közben. A lényeg,

Az egyik legnépszerűbb műanyagaz orrplasztika még mindig nagyon bonyolult eljárás. Maga a művelet előkészítése nem különbözik más műtétektől, amelyet általános érzéstelenítés során végeznek. Amit a műtét előtt meg kell tennie a betegnek, valamint az orrplasztika szükséges tesztjeit, olvassa el honlapunkon a vonatkozó szakaszokban.
Ha a posztoperatív időszakról beszélünk, akkor nagyon különbözik az összes többi művelettől.
A betegnek fel kell készülnie arra a tényre, hogy az elsőkét vagy három nappal a műtét után, csak a szájjal kell lélegezni, mert az orr kitöltése különleges alakú tamponokkal történik. Ugyanezek a tamponok elnyelik a posztoperatív kisülést.
Az orr külső részéről, hogy megőrizze alakjátkülönleges kemény anyagok kötése. A kötést egy vagy két héten kell viselni, ami a művelet egyedi jellemzőitől függ. A betegnek, aki úgy dönt, hogy műtéten esik át, fel kell készülnie arra, hogy elfelejti az élet minden élvezetét.
A műtét után az arc mindig duzzad, és a puffadás a műtét után egy évig tart, természetesen enyhe formában. Az ödéma elrejtése sminket használhat.
Miután a tamponokat eltávolítottuk,Néhány időbe telik, amíg az orr-légzés teljesen meggyógyul. Az a tény, hogy az orrplasztika után gyakran van belső duzzanat, amely akár több hónapig is fennáll. Az orrplasztika után az első hetekben ajánlott magas párnán aludni, azaz emelt fejjel, ami gyorsabban megszabadul a duzzanattól.
Fontos korlátozni minden fizikai aktivitást, próbáld meg ne idegesnek lenni, még az első néhány hétben is - ez megakadályozza az orrvérzést.
Azt is érdemes nem túl hideg vagy meleg ételeket fogyasztani.
És akkor nem viselnek szemüveget, mert az orr még mindig gyenge, és ez nagyon könnyen megsérül az első három hétben.
Hány nappal az orrplasztika után a beteg a klinikán marad, a sebész a vizsgálat után meghatározza az orrplasztikát.

Ha meg szeretné hagyni a megjegyzéseket, regisztráljon fórumunkon.

© "Plastika nosa.ru" - Az egész igazság az orrplasztikáról. Az oroszországi első hely teljesen az orrplasztika és a plasztikai sebészet szentelt. Itt gyűjtötték az igazi betegek egyedi benyomásait az orrplasztika után, akik saját tapasztalataikból megtudták, mi a műtét és az orrplasztika (plasztikai orrműtét). Moszkva Orvostudomány és szépség az interneten. Információk másolása Webhelytérkép