Duzzanat a hüvelyben

A világ legtöbb női szenveda reproduktív rendszer különböző nőgyógyászati ​​megbetegedései. A hüvely gyulladásos folyamata, főként annak duzzanata jellemzi, olyan probléma, amely bármelyik nőre hathat. Ebben a cikkben beszélünk arról, hogy milyen hüvelyi ödéma, a betegség okai és a hüvelyi ödéma kezelésének módjai.

Tekintsük a hüvely ödémáját - a betegség okait.

Hüvelyi ödéma a bartholinitis okozója

Olyan betegség esetén, mint a bartholinitis, amigyulladás a prosztata hüvelybemeneténél, a legjellegzetesebb a előfordulása az ödéma, bőrpír és duzzanat, szűkül levezeti áramlások, miáltal a kiáramlás mirigy szekréciós romlik, ami a gyulladásos folyamatot. Ennek oka az vaginális duzzadás kórokozó - streptococcusok, staphylococcusok. Amikor a betegség végezzük orvosi intézmény terápia antibiotikumok és analgetikumok.

Hüvelyi ödéma a vulvitis okozója

A hüvely puffadása inkább jellemző erreolyan betegségek, mint a vulvitis. Ez a gyulladás a hüvely külső genitális bőrfelszínén. Ennek a betegségnek a gyulladásos folyamata az alábbi lehet: vérszegénység, trauma, károsodott anyagcsere, antibiotikumok alkalmazása.

A betegség első tünetei: puffadás ésa hüvely vörössége, viszketés és fájdalom a vizelés során. Hüvelyödéma kezelésénél a hüvely bőrét meleg kamilla infúzióval vagy mangán oldattal kell mosni.

Hüvelyi ödéma a vaginitis okozója

Egyes esetekben a hüvely ödémája lehetamit egy olyan betegség okozott, mint a vaginitis. Ebben az esetben a mikroorganizmusok a hüvelybe telepednek, ami a hüvely vörösségének és ödémájának megjelenését idézi elő. A hüvelyi ödéma megjelenésének oka lehet szexuális úton terjedő betegségek, csökkent immunrendszer, hormonális rendellenességek, higiénia hiánya, különféle károsodások a hüvelyi nyálkahártyához.

A hüvely ödémája - kezelés

A hüvelygyulladás kezelésére antibiotikumokkalalkalmazzon általános erősítő és fertőtlenítő hatású készítményeket. A hüvely puffadása is megjelenik colpitisben, annak különleges alakjában, amelyben a test károsodása szexuális együttlét esetén lehetséges. A hüvely kezd duzzadni, és amikor megérinti, véreket ad.

A nőgyógyászati ​​megbetegedések megelőzése érdekében,minden nőnek évente kétszer vizsgálatot kell végeznie egy nőgyógyásztól, kötelező vizsgálatokat kell tennie, amelyek időben megakadályozzák a betegség kialakulását és gondoskodnak a megfelelő terápiáról.