Mennyivel az orr átszúrása után ödéma van


Az orrplasztika népszerű formája a műtétnek. Intervencióra van szükség, ha a páciens elégedetlen az orr alakjával. A műveleteket nem mindig esztétikai célokkal végzik.

Sok esetben az orrplasztika orvosi indikátorok által szükséges. A szeptum görbületénél a polipok proliferációjának következtében fellépő nehézlégzésnek orvoshoz kell fordulnia.

Az orrplasztika elvégzése indokolt, amikora beteg kategorikusan nem szereti a legkiemelkedőbb arc formáját. A műveletet egy méltó esztétikai orvostudomány központjában, a szakmai plasztikai sebész. Hazánkban vannak orvosok, akik szakosodott kijavítása hibák ezen a területen. A mellékhatások és a beavatkozás utáni negatív következmények kockázata ebben az esetben minimális. A betegek érdekli, hogy az eljárás tart, mi a mellékhatások és hatásai pedig orrplasztika után.

A műveleteket csont vagy porcszöveten végezzük. Nyitottak és zártak lehetnek. Az első esetben a bemetszés közvetlenül az orr alatt történik, a bőr visszahúzódik, minden szükséges manipuláció végrehajtásra kerül. Ebben az esetben az interferencia nyomai nem észrevehetők. A második esetben a műtétet az orrjáratokban végezzük. A páciens a mûtétet követõen szó szerint másnap mûködik. A beavatkozás egyik leggyakoribb hatása súlyos duzzanat, különösen a csúcson.

Az ödéma miatt

Meg kell érteni, hogy az orr duzzanata tipikusa művelet következménye. Senki sem tudja előre, mennyi ideig tart ez a folyamat. Ez az összes rhinoplasztika után nyilvánul meg. Nagyon függ a szerv struktúrájától, a plasztikai sebészet jellemzőitől, a bőr típusától, az egészségi állapotától és más tényezőktől. Közvetlenül az orrplasztika után az orvos egy speciális gumiabroncsot használ, amelyet az orr formájának megőrzésére és az ödéma megtartására tervezték. Az orrlyukba behelyezett gyapjú, amely ugyanazt a funkciót hordozza. De másnap a gumiabroncsot eltávolítják, helyette egy kötést telepítenek.

Az orrplasztika után a páciens nemcsak aduzzanat az orr. Az arcon megjelenhetnek hematómák. Ha a véraláfutás túl sokáig tart, tanácsos orvoshoz fordulni. Az ödémától eltérően a hematoma nagyon gyorsan megy.

Miért következik az orrplasztika a páciensnél?duzzanat az orr? A testre gyakorolt ​​bármilyen fizikai hatásnak van a következménye. A sérült szövetek hosszú ideig gyógyulnak. Közvetlenül az orrplasztika után a duzzanat észrevehető és kellemetlen érzést okoz. Ezután csökken az orr duzzadása. Csak a beteget és az orvost látja, aki a műveletet végezte. Mások nem veszik észre ezt a hibát. Leggyakrabban az orr és az orr csúcsán szenved.

Hogyan kezeljük az oedema után az orrplasztika után

Súlyos duzzanat az orr utánorrplasztika, eltávolítjuk gyógyszert készítményeket írnak orvos kiürítés előtt a Esztétikai Medicine Clinic. Függetlenül magukra írják fel a gyógyszereket, az orvos ajánlása nélkül nem tehetők meg. Ha látja, hogy az orr duzzanat elmúlik fokozatosan egyre kisebb lesz, lehetőség van a kikapcsolódásra, és várjon, amíg a negatív hatásokat orrplasztika után eltűnnek.

Ha aggódsz, nemcsak az orr duzzanata, hanem az islégzési nehézség, fájdalom, mint az arcüreggyulladás, azonnal orvoshoz kell fordulni. Az ilyen mellékhatások az orrplasztika után rendkívül ritkák, de még mindig van hely.

Ha az ödéma a kezelt szerv csúcsán vanaggodalmak esztétikai szempontból, akkor használhatja a biztonságos gyógymódot a hagyományos orvoslás. Például nem okoznak gyulladáscsökkentő hatásokat a kamilla megsemmisítésén alapuló öröklés. Elegendő nedvesíteni a folyadékban lévő géz vagy kötésdarabot, rögzíteni, ha az orrdugó duzzad. Tudnod kell, mennyi a tömörítés. Pozitív eredményt érhetünk el, ha napi 10-20 percet teszünk egy hétig.

Néha az orvosok írják le a homeopátiátolyan eszközöket jelent, amelyek az orr duzzadásának eltávolítására szolgálnak. Ha az orrplasztika után ezt a helyreállítási módszert kívánja használni, jobb, ha azonnal áttérsz a klasszikus homeopátiára.

Ne felejtsük el, hogy az orr duzzanata valójábana felesleges folyadék felhalmozódása. Ha korlátozza az erős kávé, tea, szénsavas italok használatát, akkor az orr duzzanata önmagában áthalad. Ezen túlmenően csökkentheti a só használatát, ami késlelteti a testben lévő folyadékot.

Próbálj meg kevésbé ideges, kerüld elstressz, csak élvezze az életet és szereti magát új megjelenéssel. Akkor nem fogod észrevenni, hogy az orr duzzanata különleges bánásmód nélkül áthalad. Az orrplasztika utáni negatív megnyilvánulások többé nem zavarják.

Ami az orrplasztika utáni rehabilitációt illeti, a plasztikai sebész a következő videón fog elmondani:

Gyakran a felső légúti betegségekkellemetlenség és fejfájás kíséretében. George atya kolostor gyűjteménye kiváló eredményeket mutatott a betegségek széles körének kezelésében. A gyűjtemény egy teljes körű orvosi komplexum, amely nem csak a betegségek enyhítését, hanem a testet hasznos mikroelemekkel és vitaminokkal látja el. Itt van Nikolai Baskov a George atya kolostor gyűjteményéről.