Az arc súlyos duzzanata, mit kell tennie

Jó estét!A fiamnak (17) szubkután pattanása volt az arc belsõ részében. Reggel mostam és éreztem valamit. A nap folyamán mindent elkezdtek dagadni, este pedig a daganat elfogta az orr teljes hídját és a szemébe esett. Attached Levomekol. Várhatok reggel vagy hívjak mentőt? És milyen orvoshoz forduljon reggel, ha várna az éjszakára? Köszönöm előre

Ilyen esetekben sürgősen el kell menni a sebészeti osztályhoz.

A témával kapcsolatos egyéb kérdések

Ma a barátaim és én késeket játszottunk. Gyermekkor egy helyen játszani, bevallom. A kést, amellyel kést vágtam, ismeretlen számomra, mert egy bérelt lakásban találtam. Nagyon sokat kérem a legrészletesebb választ adni. Mit tegyek? Mi a lövés valószínűsége? Mit kaphatok?

Jó estét!Sikertelen injekció után a fenék gyulladt, az orvos fizikoterápiát írt elő. Két ülés után a gyulladás helye még enyhén elpirult, és kissé emelkedni látszik, de nincs erős fájdalom, fájdalmasan fájdalmas, ha nyomást gyakorol. A lymphonodus egy pajzsban gyulladt, nincs hőmérséklet, függetlenül attól, hogy a fizioterápiára, vagy már a sebészre van szükség?

Körülbelül két héttel ezelőtt egy fájdalmas pattanás jelent mega fenék, úgy nézett ki, mint egy hideg volt, fájni ülni. Aztán úgy tűnt, felrobban, és számos apró pattanás volt. Nagyon fésültem mindent, amit a vére eltávozott a pattanásoktól, és most egy héten vannak nyitott sebekkel ellátott pattanások, ám gumi és pelyhek nélkül, viszketnek, néha rosszul.

Üdvözlünk!2 évvel ezelőtt volt egy kis shishechka alhasi, nagyjából szinten, a függelék nem is külsőleg látható, de megtalálható (olyasmi, mint a gyulladt nyirokcsomó) Keresztül míg a többi képződött majdnem szimmetrikusan pervoy.vremenami ischezat.no akkor majd újra megjelenik. mint olyan nincs fájdalom, nincs kellemetlen fizikai uprazhneniyah.polgoda a tumor kialakulását súlyos balesetet szenvedett, és egy erős zúzódás hasi MRI oblasti.na semmi vyyavili.chto tud.

Két évvel ezelőtt a férjem egy balra formált egy csomótoldalon a nyak, nem fáj, és nem jól növekednek az elmúlt négy hónapban egyharmadával nőtt, mondta a sebész atheroma kijelölt ultrahang, ultrahang eredménye: laesio 32 * 18 * 25 mm cheikim, sima kontúrok és aktív véráramlást a KDK Ehostruktura megfelelő inkák ígért fürdő lipoma? sebész nem volt hajlandó csinálni a műtétet megkötése nélkül az onkológus! Ez rák?

mondja meg, hogy a műveletek ilyen következtetésKövetkeztetés: A pozvonchnika ágyéki és mellkasi osztálya osteochondrosisának 3 evőkanál. Spondylarthrosis. A mellkasi és az ágyéki pozvankov potalogikus többszörös kompressziós törései. A Th8 csonka törése 2 dkg-os dural-konfliktussal. és ha igen, akkor a kórháznak jogában áll megtagadni a műtétet

Bejutott mazol a nagy lábujjon. Mit csinálnak? Adnak egy betegszabadságot?

Hello, 2 hónappal ezelőtt elvégeztema ragadósodás eltávolítása érdekében a varratokat régóta eltávolították. és úgy tűnik, hogy minden már régóta meggyógyult, de néha valami bánt, belül a varrat alatt, különösen étkezés után. Néha még beteg is. Mit tegyek? Tisztelettel.

Hello, Alexandra vagyok 25 éve.Mivel tegnap este a fájdalom fájó unalmas, a bizsergés, az égő, de a has puha, nyomásra érzékeny kéz, ujjak, amikor hagyta, hogy éles fájdalom vagy mi nem, hiszen tegnap este a fájdalom fájó unalmas, a bizsergés, az égő, de a has puha, ha megnyomja a kezét, de a széklet normális, ez a fájdalom már engem mint 1,5 év vremenami.3-4 hónapja fáj ugyanúgy, ha a sebész nem erősítette vakbélgyulladás, sőt azt mondta, hogy a vizeletvizsgálat nem volt horoshiy.Togda tettem.

Jó napot. Egy évvel ezelõtt a házastárs cisztás sebészeti beavatkozást kapott a jobb tüdõ alsó lebenyének perifériás kialakulásának megszüntetésére, ezért a "vontatás" nem állandó, de gyakran.

Üdvözlünk! A rózsák vidéki házában tavasszal vetették át a tüskét a szög. A lyukasztás helyén fekete pont alakult ki. Elkezdett elfordulni a köröm testétől. A test közelében lévő köröm mindössze 4 mm-re van a kutikulától. Maga a köröm nő, de nagyon lassan és néha fáj. Kérem, mondja meg, mit kell tennem ahhoz, hogy növekedjen?

A gyomrom fáj, jobb oldala, reggel egy üres gyomornak egy kólát ivott, majd egy nappal később az energiaipar 7% -os alkogolt tartalmazott, és egy nappal később felkeltem és a gyomrom fájdalma.

A műtét utáni varrat eltűnt,elmélyítése. Hosszú ideig kezeljük hidrogén-peroxiddal és levomikollal, de amíg a varrat megszilárdul. A sebészhez fordult, azt mondta, hogy jobban kezelje a peroxidot, és közvetlenül a sebbe öntötte, és a kerületi sebész azt mondta, hogy a peroxid semmilyen esetben sem lehet a sebben, csak felülről feldolgozni. Tehát hogyan lehet jobb feldolgozni? A hidrogén-peroxid károsítja a mély szöveteket, vagy tovább tölti a sebet, amíg teljesen meg nem gyógyul?

Üdvözlünk! Nekem van egy probléma körülbelül két hónappal ezelőtt, miután az intenzív edzés az edzőteremben észrevette növekedés (pecsét) a kard alakú, fellebbezést nyújtott be a klinikára, a sebész, végeztek ultrahang és diagnosztizáltak néhány könnyet az izmok ezen a területen idővel duzzanat és fájdalom eltűnt, de maga a tömítés megmarad, ez fájdalommentes tapintása és tapogatózás, mint egy izom, porc, így néz ki a felső hasizmokat nagyítva.

Helló, 1,2 g lány. Leesett, és a kanapé kemény pereme 10 nappal ezelőtt levágta az arcát a száj közelében. Nem tudtam összekötni a boncolást, és beilleszteni egy vakolattal: kiáltottam, stb. És a hely még mindig (a száj közelében) az arc folyamatosan mozog. A vágás hossza 1,5 cm, szélessége 2,5 mm. Ilyen nyitott formában (boncolva és gyógyulva). Mazala és levomecoloy, cink kenőcs, zelenka, stb. A gyerek még mindig töröl minden idõt, megérinti ... Mit kell tenni a gyógyuláshoz, és maradt heg és heg? Kérlek, válaszoljon. Nagyon.