Hogyan lehet eltávolítani a szempillápláltságot a hepteriózis során?

„Nézd, mi történt az arcomat - kellemetlen, hogy nézd meg magad a tükörben!” - panaszkodik az egyik barátja a másik. Mi annyira aggódik egy nő miatt? A puffadtság a zsákok és a sötét karikák szeme alatt sápadt.

Először is ellenőrizni kell, hogy az edemák kapcsolódnak-ea belső szervek és az endokrin mirigyek betegségei. Ha nem, akkor érdemes kevesebb sót és fűszereset fogyasztani, kevesebb folyadékot fogyasztani. És persze, érdemes kezelni a bőrt különböző maszkkal.

Hogyan lehet eltávolítani a táskákat a szemek alatt? Méz és tökök maszk

Vegyünk egy darab tésztát, hántolt magokat és héjat,apróra vágva. Öntsünk 2 csésze vizet és főzzük végig. Hűtsük le. Főzni a főtt sütőtök egy fából készült kanállal, amíg meg nem tört. 1 evőkanál sütőtök pürét 1 teáskanál mézzel keverve. Alaposan őrölni. A kapott masszát egy gézszalagra helyezzük, amely 20 percig takarja az arcot. A jobb szalvéta tetejére egy törülközőt helyezhet el. Mossa le a maszkot a mezei nyereglánccal. Az arcot hideg vízzel öblítse le.

Hogyan lehet eltávolítani a táskákat a szemek alatt? Nyers burgonya maszkja

Vegyünk 1 nagy burgonyagumót, tiszta,Mossa le és rácsozza fel vagy keverje össze a keverőt. Távolítsa el a felesleges burgonyalévet. A kapott masszát egy szalvétra helyezzük és felszínre helyezzük. 30 perc múlva mosson csalánfőzéssel.

Hogyan lehet eltávolítani a táskákat a szemek alatt? A hegesztés maszkja

Használt tea leves a teáskanna egy tálban, nyomja ki a felesleges folyadékot. Hegesztés az arcon 20 percig. Szobahőmérsékleten vízzel lemossuk.

Hogyan lehet eltávolítani a táskákat a szemek alatt? Maszk a petrezselyem gyökereiből

Vegyünk 2-3 gyökeret petrezselyemmel, őröljük egy turmixgépben. Az így kapott masszát egy szalvétra helyezzük és 20-25 percig az arcra tesszük. Meleg vízzel mossa le. Ez a maszk jó a szemhéjak duzzadásához.

Hogyan lehet eltávolítani a táskákat a szemek alatt? Maszk túró

Vegyünk 2 desszert kanál friss túrót. A túró mindegyik részét egy pamutszalonnába csomagolják, és 10 percig a szemére helyezzük. Távolítsa el a szalvétát meleg vízzel. Az ilyen maszk nagyon hatásos a szem alatti sötét karikák megjelenésében.

Hogyan lehet eltávolítani a táskákat a szemek alatt? Tea Maszk

Vegyünk 2 egyszeri teáskannát, megverjük őketforrásban lévő vizet és 5 percig a fagyasztóba. Ezután tea-csomagokat kell felszúrni a szemre 10 percig. Mossuk le a mészfehérje kivágását. Ez az eljárás segít megszabadulni a szem alatti sötét karaktól.

Hogyan lehet eltávolítani a táskákat a szemek alatt? Hímes virágokból készült maszk

2 teáskanál szárított hárs virágok pour 1egy pohár forrásban lévő vizet, hagyja 10 percig forralni, csatorna. Meleg infúzióban nedvesítse meg a gézszalvétot, szorosan nyomja össze és tegye 10 percig a szemét. Ez a maszk eltávolítja a szemhéjak puffadtságát és kiküszöböli a szem fáradását.

Hogyan lehet eltávolítani a táskákat a szemek alatt? Nyírlevélből készült maszk

Vegyünk 1 evőkanál apróra vágott frissetnyírlevél, öntsünk 1 pohár hideg vizet, ragaszkodunk hozzá 8 óráig, majd törzs. A bejuttatott infúzióból szemhéjat kell tenni a szemeknél a blepharonok puffadása miatt.

Hogyan lehet eltávolítani a táskákat a szemek alatt? Borsmenta levélből készült maszk

Vegyünk 5-6 friss borsmenta leveleket, csiszoljuk őket. Alkalmazzon gézet a menta leveléből a gézszalvétra, és helyezze a szemhéjakat. A maszk segít megszabadulni a szem alatti sötét karaktól.