Az ödéma a nyakon egy kutya kutyáján

Elena Volkova Mester (1261), bezárva 7 évvel ezelőtt

Hétfőn a kutya részt vett a harcban a moszkvai őrrel. A nyakon egy sekély seb volt. Hidrogén-peroxiddal mostam. És ma este a nyak erősen duzzadt.
Hogyan segítsünk a kutyának?

Frissítve 7 évvel ezelőtt

az orvoshoz vezetek reggel. mint jelenleg, segíteni.

Margaritochka Diák (201) 7 évvel ezelőtt

sürgősen a kórházban. a kutya az udvaron olyan pompás volt, olyan, mint egy pekingi, így született, és egy kutya rágta a kölyköjét, így ez a pekingi-szerű kutya is annyira fájt a küzdelemben. ott összegyűjtött valamilyen folyadékot, egy ideig magamnak kellett tartania és injekciózni kellett. jó szerencsét!

Svetlana Mester (1425) 7 évvel ezelőtt

Azt tanácsolom, hogy vigye el orvoshoz

Ketana Guru (2654) 7 évvel ezelőtt

mit gondolsz, gyorsabban vonszolhatod az állatorvoshoz? ne gyötörj!

Nina Bredneva Mudrets (12992) 7 évvel ezelőtt

Vízelvezetésre van szükségünk. Maga semmi, amit te fog csinálni - nincs sem készség, sem tapasztalat Menjen az orvoshoz.

ha a sebet áttörték, azaz van egy kis, de elég mély nyílás, meg kell mosni valamilyen antibiotikummal vagy furacilinnel. és ha szakadt - sürgősen vezet az állatorvoshoz.
nos, általában jobb, ha nem végeznek öngyógyítást, hanem elviszik egy állatorvoshoz, különösen azért, mert a nyak dagadt - akkor van valamiféle fertőzés, és jobb, ha nem viccelsz vele

Tatyana Nikchkova Diák (183) 7 évvel ezelőtt

és mi a bőr konzisztenciája ezen a helyen? ha van gázs (tályog). akkor kinyílik a klinikán, és a vízelvezetés kerül.
De valószínűleg csak gyulladásos reakció. Azt hiszem, blokkot fognak csinálni (hormon + antibiotikum + érzéstelenítő). Még mindig tanácsot adok neked, és egy alkoholtisztító kötést, vagyis egy nagy szalvétát (vodkát) áztatva. szorítsuk meg és alkalmazzuk egy fájó helyre, kötszerek nem húzza meg a kötszerek és hagyja, amíg meg nem szárad. Ez a kötés enyhíti a gyulladást, megduzzad és fertőtleníti a sebet. Most megteheti, holnap a duzzanat kevesebb lesz.
Vagy a második út. öltözködés dimexiddel. Vegyünk egy Dimexide oldatot, hígítsuk vízzel 1: 5 vagy 1: 6 arányban (az oldat felmelegszik, ne pánikoljuk), és 30-40 percig is alkalmazzuk.
Sok szerencsét)

Egyébként a kutyád vakcinázta-e a veszettség ellen? és a második, az, aki megharapott.

Dmitry Felvilágosodott (24594) 7 évvel ezelőtt

Tudod adni a kutya vodka - az összeget - méretétől függően. Lehetséges, hogy reggel minden átadódik, de az állatorvosnak - szükség van rá!

Bagira Mudrets (16295) 7 évvel ezelőtt

Nekünk is így volt, miután harc volt, a nyak dagadtgenny, mert a seb mély volt benne, felírt antibiotikumot és a vízelvezetés a levomekolevoy kenőccsel veterinarke show, és akkor készen vagyunk hetente, általában a sebet meg kell húzni a belső, általában akkor PAH-PAH telt el, de zavaró!

Lilu Lilitu Ardat Lili Felvilágosodott (22410) 7 évvel ezelőtt

A Kusanye és a szúró sebek nem peroxidosak, hanemtörölje le az alkohollal. Nem valószínű, hogy a hematómát maga kezeli. A gyógyszeres szekrényben a jövőben a furatsilin, a kenőcs levomikol, a Baksinovaya kenőcs, a vérmegállás segít a vikasolnak, cseppenként a narancssárga naftilizinhez vagy galazolinhoz.

Levi Felvilágosodott (26479) 7 évvel ezelőtt

Viccelsz? Sürgősen az orvoshoz. Fertőzés volt a sebben. Valószínűleg ez nem egy hematóma (hematológusok általában zárt sebzéssel). Szükséges az injekció beadása és a seb szakszerű kezelése.