A kutya duzzadt lábakon a műtét után

a kutya orosz terrier, a bal mancs törése- Végrehajtott minket, kötött kötőtűket. kívül kötött ugyanazon kötőtűvel. A mancs nagyon duzzadt - háromszor nagyobb a normálisnál. a hőmérséklet mért - 37,5, 38. amikor megérintem a mancsot. kissé meleg, de nem forró. nem panaszkodik, mint a mancsuk nem zavarja. de még mindig aggódom. aki szembe állt, segítsen nekem, amit csinálok - menjen az orvoshoz, vagy a duzzanat normális, és amikor meg kell próbálnom. A kutya étvágya jó, aktív, a széklet normális. kérem, segítsen.
A műtét osteosynthesis.

Egy kutya nélkül is megykonzultáljon az orvosával, és vegye be ugyanakkor a telefonját, hogy hívja. A tű behelyezése után a láb természetesen megduzzad, mert nemcsak a csont, hanem a szövetek egy része is sérül. Ez a sérülésre való reakció. És reszkethet a szokatlan egészségi állapot miatt, és valószínűleg az izgalom miatt. Ő érzékeli a megnövekedett figyelmet, és nem érti, miért van. De az orvosnál ugyanaz a konzultáció - végül is csak el tudja dönteni a szövet és a patológia természetes reakcióját.

Talán ez a művelet következménye, de szükség van egy szakemberrel való konzultációra, hirtelen valami komoly, és sürgős intézkedéseket kell tennie! Az ödéma súlyos és veszélyes dolog!

Egyéb kérdések a "Állatok, növények" kategóriában