A tüdő duzzanata egy kutyán hogyan kell eltávolítani

Jó napot!
A helyzet nagyon nehéz. Van egy kutya, egy Yorkshire Terrier fajta, Ricky, 14 éves. Tegnap reggel 12 órakor láttam, hogy a kutya súlyosan lélegzett, a mozgás koordinációja megszakadt, a mellkasban duzzadt. Mivel rájöttem, hogy nagyon kevés idő maradt, megragadtam, és a legközelebbi állatorvosi klinikához futottam. A kutya X-rayed, gyógyszerrel befecskendezve, csepegtetővel, kórházba helyezésével, oxigénnel szállította a DOP-ot és diuretikumot kezdett. Este 10 órakor jobb lett a kutya állapota a tüdőben: a duzzanat megállt. De agyi iszkémia kezdődött. Bátran mondtam, hogy a legrosszabb, hogy az iszkémia kezelés kimenetelének 70% -a pozitív eredményt mutat. Ma 12 napot tettem neki egy állatorvosi klinikában. Azt mondták, hogy az állam rossz. Nem annyira aggódik az iszkémia miatt, hogy hány ilyen veséje kezdett elutasítani. Nem ígérnek semmit, de azt mondták, hogy mindent megtesznek. Még mindig a kórházban van, az oxigénellátás nem lett kikapcsolva, van egy csepegtető, van gyógyszer, vizeletet ad, táplálja és sétál vele. Nem tudom, hogyan kell csinálni most. Elvileg tegnap készek voltak nekünk adni, de azzal a feltétellel, hogy 3 óránként megölik a kábítószerrel. Nem vettük át a felelősséget, a TC első napján a legkritikusabb, és úgy döntöttünk, hogy szakemberek gondozása mellett hagyjuk el. Nagyon sokat látogattunk a klinikánál. A kutyát azonnal kezelték, a kutya helyreállt, nagyon jó orvosok és a legújabb felszerelések. Természetesen szeretném, ha a kutya veled lenne, de mivel a helyzet rendkívül kritikus volt, és egyszerűen nem volt ideje, hogy valahová vigyék, el kellett menekülnem az első legközelebbi klinikára. Én és a családom attól félnek, hogy az esélyei elhanyagolhatóak ahhoz, hogy kiszabaduljon. Nagyon hálás lennék, ha tanácsot adhatna arról, hogy hogyan lehet a legjobban folytatni. Talán már ilyen esetek voltak, ne mondd el, mi a valószínűsége a helyreállításnak? Értelme van hozzád hozni?

Ha a pontosabb válaszra és a kezelési módszerekre vonatkozóan pontosabb információra van szükség a kutya állapotával kapcsolatban, tisztázhatja melyik? Tudtam volna, hogy részletesebben írtam
Nagyon aggódott, a TC minden percben van a számláján. Ha továbbra is segíthetek Riki-nek valamit, sürgősen szeretnék ezt tenni.

Jó napot.
A leírásodból nem értem, hogy melyikA diagnózist a kutyához adták. A tüdőödéma nem diagnózis, hanem csak tünet. Ezzel a feltétellel először a kutyának a mellkasát és a szív ECHO-ját kell elvégeznie. A tüdőödéma súlyos szívbetegséggel járhat, vagy egy primer tüdőbetegség, például tüdőgyulladás következménye lehet. A diagnózisok előrejelzései különböznek, ezért azt mondják a fórumon, hogy lehetetlen-e segíteni a kutyát lehetetlen. Szintén szükséges megérteni, hogy milyen okok miatt egy kutya "vesék elutasítják".
Általában a fórumon az Ön esetében, semmia beton nem mondható el. A kutyát a recepción hozhatja. Először is - a kardiológusnak. További taktika a szív-echocardiogram eredményeinek függvényében kerül meghatározásra.

Állatorvosi klinika "Biocontrol" www.biocontrol.ru