Tüdőödéma egy macska előrejelzésben

Gondok vannak a szív egy macska + tüdőödéma.

Perzsa macska fajta, 13 éves. Nem sterilizálva. Nem sebészeti eljárások nem voltak. Egy évvel ezelőtt volt egy gyulladás mochegogo buborék.

November elején légszomj volt. Az orvoshoz fordulnak, a bronchitist diagnosztizálják. A város nagyon kicsi, minden látható volt. Nem röntgensugarak, semmilyen teszt nem történt. A diagnózis egy macska hallgatásán alapult. A következő készítményeket állítottuk elő:
Enroflon - 50 ml / izmosan, 0, 5 naponta egyszer 5 napig
Gamavit - 6, 0 ml / izomban 1, 0 naponta egyszer 5 napig
Maxidin 0, 4% - 5, 0 ml v / izom 0, 5 naponta egyszer 5 napig
tabletta Libexin 1/8 2 alkalommal naponta 5 nap

Ezután jelentős javulás volt, pussycategyenletesen lélegzett. A terápia után egy héttel a tünetek visszatérnek. A recepción az orvos ismét elmulasztotta a hiányos bronchitist, és kijelölte a következő gyógyszereket:
Lincomycin 10% - 10 ml izom / 0,5 ml naponta egyszer 5 napig
Eufillin - 5, 0 ml / izom, naponta egyszer 5 ml-re
Napi 2 x 1/8 tablettát 2 héten belül bevittek

Az injekciók beadása után bekövetkezett javulást nem tartották be. A vizsgálatra, a macska meghallgatását követően az orvos tiszta tüdőt, hörgőt, légcsövet tüntett fel. Arra gondolták, hogy a macska izgatottsága befecskendezte a kábítószer-dexafortot, és elrendelte, hogy valerian vagy vízzel hígított anyajegyű tinktúrát adjon. A fogadás után, kb. 3 órával később, a macska erős szippantást indított, a levegő megragadta a száját, azt gondolva, hogy reggelig nem tudunk kiállni. Ismét a város egy kis szél. az orvos egyedül, hogy hívja a ház nem működik, mondta a telefont, hogy 4 csepp egy teáskanál Corvalolum vízzel. Az első kanálból a hatás nem következett be. Egy óra és fél óra elteltével 6 cseppet adottunk teáskanálnak, a macska nem sokat lenyűgözött, de a légzés nagyon nehéz. Egész nap reggelig éltünk, amikor megérkeztünk a recepción, és újra meghallgattuk, hogy a szívvel probléma merült fel. Az étvágygerjesztő macska nem veszítette el a vécét. Megírták:
Szulfokamfokain - 2, 0 ml / izomban 0,5 ml-nél naponta kétszer 5 napon keresztül
Valerian tabletták napi kétszer 1/4-nél hetente
Legalább fehérjetartalmú diéta

Miután a Sulfocamphocain-t beadták, a macska hirtelen leheletet kapott. Gyakorlatilag megfojtották. Az oldalán feküdt, a nyelvén kívül. 10-15 perc elteltével elmentem. A lélegzet még mindig olyan nehéz.

Nem tudták elviselni, elvittek a regionális központba, megcsináltákRöntgensugárban erős pulmonáris ödémát, a hasüregben folyadék-felhalmozódást, de nem szivattyúzott semmi, nagyon rossz, feszült szívizom = (A prognózis nem a legrosszabb.
nevezi:
1. Napi 0,5 ml / furoszemid / izom napi 1 alkalommal 5 nap
2. Emitidin 1 ml / izomban naponta egyszer 5 napon keresztül
3. Dexametazon 0,5 ml / izomban naponta egyszer 5 napon keresztül
4. Veroshpiron 1/4 tabletta reggel folyamatosan
5. Amidarone 1/5 tabletta 2 hét
6. A sómentes táplálék
Elfelejtettem megkérdezni, hogy az italról? Korlátozza vagy nem érdemli meg? Kérjen tanácsot, hogyan kell. Kisa szeretett, pipettázva.