Hogyan lehet eltávolítani a tőgy ödéma egy tehén utáni ellés népi jogorvoslat

Hogyan jobb és gyorsabb eltávolítani az ödéma a tehén után ellést?

hogyan lehet eltávolítani őszintén nem tudom, de tudom, hogyanhogy ne hagyja erős ödémát, az ellés után a tehén először félig, másodszor is többet ad, de még mindig nem teljesen, és harmadszor is hagy egy kis tejet, majd tejet teheti félelem nélkül, egyébként ez jó megelőzés a parézis ellen. ha a duzzanat és ez nagyon kicsi, sok éven át csinálok, és minden rendben van.

A tehénnek gyakrabban kell átadnia a napi 6-7 alkalommal, masni a udeni.Horosho sdayivat állatot.

Erős ödéma esetén kizárják a diétás tőketlédús takarmányok és limit poenie.Massazh tőgy csinálni alulról felfelé a bázis a tőgy nyirok és a vér sosudov.Dlya megelőzésére duzzanat a tőgy tehén kell járni minden nap, hogy a otela.Eto munkájának megkönnyítése, a szív, javítja a vérkeringést és az anyagcserét veschestv.Za előtt 2 héttel ellés és 10 nappal a diéta után főként az olyan száraz korma.Zelenaya buja fű ellenjavallt, a fű meg kell szárítani.

Harcolni a tőgy duzzanata előtt ellés, szüksége van egy étrend, kizárva lédús takarmányok, takarmány. A tőgy dagadása a szülés után a normák, nem patológia.

Leggyakrabban kisebb mértékű duzzanat 5-7nappal a szülés után, és ne feltételezzen különleges bánásmódot. Ha ez a folyamat eléggé komoly formát ölt, akkor kizárja (vagy legalábbis csökkentse) a tehenek diétájából lédús takarmányokat, koncentrátumokat és asztali sót. Ennek az időszaknak a takarmányozásához jó minőségű széna van.

A tőgy pangásos duzzanata esetén intézkedéseket kell hoznia duzzadt szövetek lehetséges sérüléseinek megelőzésére. A tehén nem engedhető be közös állományba más állatokkal. Ezzel napi 3-4 alkalommal kell sétálni vele.