A webhelyre vonatkozó általános szabályok

A webhelyen alkalmazott általános magatartási szabályok:

Először is, több száz ember kommunikál az oldalon,különböző vallások és nézetek, és mindannyian teljes látogatók a honlapunkon, tehát ha azt akarjuk, hogy az emberek közössége működjön, és szabályokra van szükségünk. Erősen javasoljuk, hogy olvassa el ezeket a szabályokat, csak öt percet vesz igénybe, de időt takarít meg, és segít a webhely érdekesebbé és szervezettvé tételében.

Kezdetben meg kell őriznünk honlapunkatmagát a webhely minden látogatója tekintetében. Ne sértsd meg a résztvevőket, mindig felesleges. Panaszok esetén - kérjük, lépjen kapcsolatba a Rendszergazdákkal vagy Moderátorokkal (személyes üzeneteket használjon). A többi látogató bántalmazása az egyik legsúlyosabb jogsértésnek számít, és az igazgatás súlyosan bünteti. Szigorúan tiltjuk a rasszizmust, a vallási és politikai kimutatásokat. Köszönjük előre az Ön megértését és a vágyat, hogy webhelyünket udvariasan és barátságosabbá tegyük.

A webhely szigorúan tilos:

- olyan üzenetek, amelyek nem relevánsak a cikk tartalmához vagy a beszélgetés kontextusához
- Sértés és fenyegetések a weboldal látogatói ellen
- a megjegyzésekben tilos olyan kifejezések, amelyek profántságot, megalázó emberi méltóságot, etnikai viszályt keltenek
- spam, valamint minden olyan áru és szolgáltatás reklámozása, egyéb források, média vagy események, amelyek nem kapcsolódnak a cikk megvitatásának kontextusához

Tiszteljük egymást és a webhelyetamit Ön és más olvasók jönnek, hogy beszéljenek és kifejezzék gondolataikat. A weboldal adminisztrációja fenntartja magának a jogot, hogy törölje a megjegyzéseket vagy a megjegyzések egy részét, amennyiben ezek nem felelnek meg ezeknek a követelményeknek.

Ha megsérted a szabályokat, megadhatod figyelmeztetés. Bizonyos esetekben tilalom figyelmeztetés nélkül. A tiltó kérdésekről írjon a rendszergazdának.

sértés a rendszergazdák vagy a moderátorok is büntetik tilalom - Valaki más munkájának tiszteletben tartása.