A kezek duzzanatát alvás után

Szeretnék még egy kicsit várni.)), És ott kiderül.
És még mindig van egy lányod? Pink rengeteget vásárolt?
Némi rózsaszínt nézek, nagyon szkeptikusan nézek ki, 2 ruhát háromsárga színű.)) A kislányom lesz egy kis csirke :))

De nem tudjuk, hogy a lány. Nincs definiteness%)
2007.05.28. 18:42

A gyermekágyban az oldalak és a lombkorona pisztácia. Számukra személyesen lemostam a fehér-sárgás ágyneműt mindenféle pecsétben, medvében és a kis állatok közmondásában - 3 készlet.

A pelenka valamilyen okból vásárolt - fehér, rózsaszín és barack.

Boríték (vagy nem tudom, hogyan hívhatom felfeléhevederek, táska alján a lábak) tömítésekkel - rózsaszín, és ez bodichki és sapkák is emelkedett%), de a változás az egész kötés választották kizárólag a borítékot, ez is aranyos - és más színben nem volt. Hogyan lehet nőni egy borítékból - más színekben leszünk :)

A kivonaton egy hímzett sarkú pelenka és egy pisztácia alakú boríték van, nagyon aranyos, én magam is varrnom kellett volna - de a boltban, ahol a ruhát jöttek, ez nagyon rám nézett!

Rendeltem egy bézs a kocsihoz. A. További flaneltett takarók, fertőzés, rózsaszín. És egy fürdőruhával, kapucni és fülekkel. Most ülök és gondolkodok - nem szeretem a rózsaszínt. Maga nem visel egyáltalán. Amitől rémlett a rémület. A velem együtt járó macskához gyorsan át kell válnia egy narancsra, hogy megváltozzon. És más tisztességes színekben :) És ha a fiú maga is hibáztatható, akkor a uzisztom előtti időben nem fordult meg a szükséges szög és az első hónap rózsaszínű lesz.) És ott lesznek ruhák.

Re: De nem tudjuk, hogy a lány. Nincs definiteness%)
2007.05.28. 19:19

egyenesen jó fiúk vagytok, minden második anyukámnál figyelek.))
Mindent meg kell vásárolnunk. Mi a gyermek a kijelentésben, még nem is tudom.
Örülök, hogy a legjobb barátom azt mondta, hogy megvásároltaNagyon először: pelenkák, pelenkák, fürdők, hőmérők, pelenkák, porok / krémek, örülök, hogy tényleg tudja, mi lesz és mi a jobb, mert a hároméves gyermeknél, bár ő figyelmeztette, hogy mindent csak a kórházba, vagy közvetlenül a szülést követően hoz. És a kiságyról, a férjemmel először basisinet-el (ilyen bölcső 6 hónapig zenével, háttérvilágítással).
És mi a helyzet a narancs színnel - ez jó! A nap gyermeke lesz.))
Szükségünk van itt a perinatálisra, hogy bemutassuk a szobákat vagy dolgokat a gyermekek számára, nagyon érdekes és tapasztalatokat / ötleteket cserél. )) Még mindig nincs mit mutatni, de büszkélkedhet. ))

Re: De nem tudjuk, hogy a lány. Nincs definiteness%)
2007.05.28. 19:44