A kivágás után a jobb keze megszorult

Ha a kéz duzzadt és elpirult a vágás után,ez azt jelenti, hogy sebesült baktériumok beléptek a sebbe, ami a seb gyulladását okozta. Ebben az esetben kell használni kezelésére antibakteriális szerek, gyulladáscsökkentő, és általában egy kenőcs.

Sok ilyen gyógyszer van, amit meg lehetne gyógyítanileginkább, de jobb, ha ilyen sebet mutat az orvoshoz, tk. vérmérgezés kezdődhet. Tudom, hogy az ügy, ami történt a relatív mikor vágja a kezét, miután alig mentett. Eleinte csak a bőrpír, a gyulladás és aztán tovább, bőrpír jött viszont volt, hogy vészhelyzetben alkalmazható, tisztítsa meg a tályog, amelyből képződött.

Ha a karcolásod nem túl nagy, akkorpróbálja meg egyszerűen hidrogén-peroxiddal csöpögni. Ezt naponta többször is megteheti. Ha a peroxid fizz, akkor még a sebben is vannak csírák. Csepegjen és törölje le a gyapotot, amíg a hab meg nem jelenik. Ezután zölden zsírozza be a sebet. Az anyósom a műtéten dolgozik, és a gyulladásos sebek elleni küzdelemről beszélt. De ha a karcolás nagy, a seb pedig mély, és tényleg elkezd rothadni, akkor jobb, ha elmész az orvoshoz.

Ha valaki lecsökkenti magát, és miután a keze duzzadt és átáztatott, gyorsan konzultáljon orvosával.

Talán ez a lágy szövetek fertőzése, ami súlyos következményekhez vezethet - az ujj, a kéz vagy a kéz falángangéna és amputációja.

Ezzel nem vicc.

A vágás során a sebet hidrogén-peroxiddal fertőtleníteni kell. Ezután a széleit zöldséggel kezelik, szélsőséges esetben jódot. Ezután húzzon ki steril kötést a kötésből.

Ha a vágás helye piros és duzzadt - az út a kórházba terjed.