Arany bajuszok kézfejtéssel

Aktuális szakasz: Vénák kiterjesztése

A venaxis kezelése arany bajusszal


A vénás ereket vénáknak nevezikalsó végtagok, egyenetlen növekedésük és kiemelkedéseik a vénás fal ritkításának helyén, a vénák bonyolult kiáramlása és stagnálás következtében. A betegség oka a vénás rendszer szelepes berendezés örökletes inferioritása vagy a kötőszövet veleszületett gyengesége.

Ezenkívül a varikózus ereket a munka professzionális jellemzői miatt a túlzott testtömeg és a függőleges pozícióban álló állandó hosszúság okozhatja.

A varikózus vénáknál a beteg súlyosnak érzi magát a lábakban,bőr viszketés és égés, éjszaka - görcsök. Néha duzzanat van a bokában. A csípőre és az alsó lábakra kiterjedő csípő látható. Idővel a betegség kialakul, egyre nagyobb mértékben nyúlik ki a bőrön a vénák, a csomók láthatóvá válnak benne. Az edények cyanoticus árnyalatot és szelíd alakot kapnak. Néha komplikációk jelentkeznek thrombophlebitis és vérzés formájában.

A vénák elsődleges dilatációja és másodlagos,amely a mély thrombophlebitis vagy veleszületett patológiája következtében alakul ki. A kezdeti szakaszban a betegség nem okoz sok aggodalmat a beteg számára. A varikózisok lokalizációját, kiterjedését és formáját a felszíni vénák vizsgálatával és érzésével határozzák meg. Ebben az esetben gyakran a vénák tömörödése és kiterjedése messze meghaladja a látható expozíciót.

Gyakran a varikózisban szenvedő emberekbenA nap végén duzzadt borjú. Egy idő után, van egy tompa tele fáj a lába, görcsök az vádli izmait, fáradtság kényszerített hosszabb állás a lábán. Mivel a betegség megjegyezte a bőr kiszáradását, pigmentáció, atrophia, dermatitis, erózió, ekcéma, visszeres fekélyek.

kezelés
A varikózisok hagyományos kezelésének módjaA vénák kitágulása rugalmas zsákmányt és kötést visel. Ezenkívül hasznos a láb gyakorlatok végrehajtása. Az aranysárga bajuszú varikózisos vénák kezelésénél a fájdalomcsillapítás és a kimerültség csökkenése figyelhető meg. Először az aranyszínű bajuszok infúzióját eldörzsölik az érintett területek, majd egy dugványt felhelyeznek ebből a növényből, és egy rugalmas kötést tesznek fel.

Az erek és trombózis terjeszkedésével tejet inni a levelekbőlarany bajusz és verbéna (12-15 g 180-200 g forró víz). Vegyünk 1 evőkanál. Thrombophlebitis bevenni a gyógyszert elő az alábbi recept: hogy 2 csésze mézet, 6 citrom, 5 gerezd fokhagyma, 3-4 leveles arany bajuszát. A citromot lehúzzák, és a gyümölcslé ki van húzva. A fokhagymát csiszoljuk, majd egy üvegedénybe öltsük az aranyszínű bajuszt. Minden komponenst összekeverünk, üvegárukba töltjük és egy héten sötét helyen helyezzük el. A keveréket naponta egyszer kell venni 4 teáskanálra a hónap folyamán.


Vérsebészet kezelésére. sclerotherapia
Különböző vénák (varix - a latin csomó, puffadás) az erek betegsége. A vesefarkas a nőknél a leggyakoribb. A betegség csomók kialakulásához és a vénás fal elvékonyodásához vezet.


Vérsebészet - kezelés
Egészen a közelmúltig a betegek kezelésének sebészeti taktikájaa varikózus erek rendkívül egyszerű volt, és azt kell mondanom, nem túlságosan humánus. A sebészek ragaszkodtak az elvhez: minél több vénát távolít el, annál jobb a beteg számára!


Az erek betegsége
Vérfarkas vagy varikózis (varix -csomó, nyelőcső, lat.) a vénák betegsége (véredényt hordozó edények), ami a lumen növekedéséhez, a vénás fal vékonyodásához és a csomópontok megjelenéséhez (egyenetlen nagyítás) vezet.


A varikózus vénák elhanyagolása
Hibás elképzelni, hogy a vénák idősekemberek. A varikózis kor nem. Ez egy krónikus betegség, amelyben az erek átmérője nő, a vér stagnálása megnő, és megnagyobbodott vénák jönnek létre. A "vénás motor" - az izomzat és a szelepek - sikertelen. Először még csak érezni sem lehet.


A vénák kiterjesztése krónikus vénás elégtelenség jeleit
A dilatált vénák első egyes csomói ritkákkülönös aggodalmat adnak, bár néha egy kicsit fájni fognak. A lábak súlyosbodása és duzzanata este - ez nem is varikózis, csak a krónikus vénás elégtelenség jelei, de ebben a szakaszban ideje aggódni. Egy idő után, a kis, alig észrevehető kékes kapillárisok rétege megkezdődik.