Pneumonia agyi ödéma

Ebben a részben tanácsot kaphatigazságügyi szakértők az élő személyek vizsgálatáról, az elhunyt testületeinek tanulmányozása, az egészségkárosodás súlyosságának meghatározása, a törvényszéki orvosi vizsgálatok kinevezésére és lefolytatására vonatkozó eljárás stb.

Kérdés felvetése előtt tekintse át a rendelkezésre álló információkatElképzelhető, hogy ezt a kérdést már többször megkérdezték, és alaposan szétszerelték. Kérdések az első személytől, miközben azonnal és teljesen leírják a probléma lényegét, és egyértelműen megfogalmazzák a kérdést. Általában figyelmen kívül hagyják azokat a kérdéseket, amelyek az üres kíváncsiság kielégítését, valamint általános elméleti jellegű kérdéseket vetik fel.


FIGYELEM! Az összes üzenetet előzetesen ellenőrzi a moderátor, és csak akkor jelenik meg a fórumon.

Tanácsadók a konzultációs részbenbeszéljen csak a fórum résztvevőit a "KKV" csoportról. Más résztvevők magyarázó üzenetei (beleértve a "KKV" csoportba nem tartozó szakértőket is) törlésre kerülnek. A szakasz sorrendjét a fórum szabályai tartalmazzák.

Az ügyvédek, nyomozók és egyéb ügyvédek a fórum ezen szakaszában nem konzultálnak - az ügyvédek számára speciális zárt szakasz van (kérésre a fórum visszajelzési formáján keresztül érhető el).

Csoport: Tagok
Regisztrációs dátuma: 2014/04/03
Felhasználói szám: 40 863

Helló A lánynak 1,5 éve újjáéledésbe került a közösség által szerzett tüdőgyulladás diagnózisa, melyet az agy ödémája bonyolít, a mellkas duzzanata. Klinikai halált szenvedett, 3-as kómába esett, és most kómát 1 állított fel, vegetatív állapotot. Az őstörténet a következő. 4.11.14, a kezelést ezzel a lánnyal felvették az Egészségügyi Minisztérium várótermében, agyrázkódás diagnózisát, kórházi elutasítást. A 2014. november 12-től 19-ig tartó időszakban az inf. kórház dysgnózissal: A Pr. a mirabilis könnyű fokú. Az R-graphy OGK grafikonban szereplő kibocsátási epicrisis a következőképpen íródott: vírusos bélgyulladás antigénjei - otr. Írásban a teljes fellendülés kielégítő. állapotban. És már a november 21-22-i éjszaka alatt a lány a rendkívüli súlyos állapotban belép az intenzív osztályba, a fenti diagnózissal. E tekintetben a kérdések: lehetséges-e olyan tüdőgyulladás kialakulása olyan komoly szövődményekkel ilyen rövid idő alatt (2 nap), vagy inf. kórházi "kimaradt" tüdőgyulladás? Lehet, hogy a 4.11.14-es agyrázkódás súlyosbítja a helyzetet. A nyomozók tüdőgyulladásba kerültek, bár az intenzív osztályon dolgozó intenzív orvos-aneszteziológus súlyos agyi kontúziót, agyi vérzést és a kisagyat (szóban) tesz. A betegség történetét még nem láttuk. Van egy érzés, hogy a bánatanya megpróbál "otmazat". Vannak gyanúik, hogy a lányt megverték.