Receptek a duzzanatért

ödéma Magas a folyadék felhalmozódásanátrium-sók károsodott vérkeringésben. Ennek eredményeképpen speciális zónák alakulnak ki nagy mennyiségű folyadékkal, amely behatol a szomszédos szövetekbe.

Az ödéma különböző okai lehetnek, az oedema fő típusai:

Duzzanat a terhesség alatt; a lábak duzzanata; duzzanat mintaz alkoholizmus következménye; angioödéma hasi csepp; veseelégtelenségben szenvedő betegek oedema; ödéma szívelégtelenséggel; a külső nemi szerv ödémája; ödéma endokrinológiai rendellenességekkel.

Mi köze lehet a duzzanathoz?

Ha a duzzanatot a munka súlyos megzavarása okozzabelső szervek, sürgősen orvosi segítséget kell kérni, az öngyógyítás nem lesz használható, de nagy kárt okozhat. Valamilyen oknál fogva a duzzanat otthon kezelhető, de a szakembernek még mindig felügyelnie kell.

Diuretikumok ödéma miatt.

A diuretikus gyógynövények pozitív hatással vannak szinte az összes ödémára (ne használja őket, ha orvosa nem vizsgálta, és nem ismeri az okokat).

Vegyünk egy evőkanál leveleket vagy petrezselyem gyökereket és öntsön két csésze forró vizet, ragaszkodjon tíz óráig. A nap folyamán egy pohár kész húsleveset inni, egy evőkanál egy fogadásért.

Egy teáskanál szárított ortosifon levélöntsünk két csésze forró vizet, és hagyjuk legalább két órára sütni. Fél órával az étel előtt ½ csésze naponta háromszor, egy héten belül a külső szövetek duzzanata gyorsan leesik.

Egy evőkanál nyírbimbó és kettőSpoon a nyers levelek a leveles levelek két pohár forró vízzel. Add hozzá ½ teáskanál szódabikarbónát. Ragaszkodjon egy óráig, majd törje. Vegyünk ½ csészét naponta háromszor étkezés előtt.

Népi receptek a nemi szervek duzzadásához.

Vegyünk húsz kanál idősebb gyepetés tegyük fel őket hat liter forró vízben, főzzük egy órán át és törzzsel. Szűrés után meleg reggel és este készítsen meleg fürdőt naponta kétszer, mielőtt lefeküdt.

Használja a kamilla gyógyszert, mint egy ülő fürdőt. Tíz kancsó kamillát és két liter forró vizet kell meghozni, forró vízben főzni, és két órán keresztül forralni.

Prophylaxis az ödéma átadása után.

Készítsen egy csomót nyírbimbóból. Hat teáskanál vesét öntsünk két liter vizet, forraljuk egy órán át, szellőzzük le a szűrőt és üldögéljünk naponta egyszer lefekvés előtt.

Egyéb kapcsolódó hírek: