Rhinoplasztika ödéma gipsz után

A páciens kezdeti konzultációja soránfeltétlenül a műanyag orr után történő visszanyerés tárgyát képezi. Ez egy fontos pont. Ezt a betegnek meg kell értenie, bár esztétikája egy nagyobb művelethez, de részei, vagyis súlyos beavatkozás a testbe. A rhinoplasztika utáni rehabilitáció időszakát lépésről lépésre és részletesen tárgyaljuk.

Orrplasztika - az egyik legösszetettebb arcművelet, azt végzik a test, amely a beavatkozás után, és meg kell tartani minden élettani funkcióit. Ebben az esetben ez általános érzéstelenítéssel történik. És ez egy alapvető választás. Altatás Modern nem okoz későbbi egészségkárosodás és a régióban a munka az orr, ha a páciens csak helyi érzéstelenítés, nehéz az egyszerű Ezért a betegnél az állandó rázkódás, arca villant eszközök bőrt az előkészített nazális hangok fém hang egy csont. Ez a balett nem, elvégre nézni semmi más! És a leszállás nem fog működni - minden szó szó szerint történik a szem előtt.

Tehát az általános érzéstelenítés - a kábítószer az alvásértfelügyelete alatt tapasztalt aneszteziológus alatt, újraélesztés korszerű berendezések ellenőrzése. És felkészülés orrplasztika műveletek, így nem sokban különbözik bármely, a terméknek más, alatt elvégzett két: az érzéstelenítés héttel orrplasztika mindenképpen üdvözlendő, hogy hagyja abba a gyógyszerek, amelyek befolyásolják a véralvadást, készítésére nap böjt nap, nincs semmi a műtét napján, és nem inni. Egyes esetekben feszesítő, véredényekből álló gyógyszereket írok fel.

Az orrplasztika szükséges, ha a páciens megfázásának elhalasztása érdekében a nőknek ajánlott az orrplasztika elvégzése a menstruációs ciklus első felében.

De ez az előkészület. De az orrplasztika utáni rehabilitáció betartása különleges türelmet és megközelítést igényel.

Az orrplasztika működését megelőző egyeztetés során néhány fontos ponttal türelmes:

Először is fel kell készülnie arra a tényre, hogy a napokkissé a beavatkozás után, csak szájával lélegezni fog (mivel nehéz, tudják, ki volt legalább egyszer orrfolyása). Nem az orr, amely lélegzik, a steril tamponok lesznek fektetve, amelyek támogatják az alakot, és a levegő a légzőrendszeren keresztül nem jár. Bizonyos bonyolult esetekben a légutak helyreállítása három hónapig tarthat, általában általában egy-két héten belül.

A személy lesz egy speciális kötést a formábanIt. A pillangó könnyű, de kemény, ezért hozzá kell szoknia. Rendelkezik az orr megtartásával és alakításával. És persze, az aktív élet is várnia kell. Gipsz az orrplasztika után két vagy három hetet vesz igénybe.

Néhány működési idő után az arc megmaradduzzanat, két vagy három héten keresztül fokozatosan csökken, de néha egy kis duzzanat akár három hónapig is eltarthat. Azt is javaslom a páciensnek, hogy aludjon egy magas párnán ebben az időben, így az orrplasztika utáni duzzanat jobb. Az orrplasztika után a masszázst a kezelőorvosval folytatott konzultáció után írják elő.

Az orrvérzés veszélyének elkerülése érdekében,Azt is javaslom, amikor az első nem túl hideg és túl forró ételeket eszik, ne kerüljön fizikai erőfeszítésre, ne hordjon szemüveget, amíg az orr nem veszi a véglegeset, az egyszerű perem formája deformálhatja a sérült szövetet.

Ezzel figyelmeztetem a beteget a műtét előtt, nemígéretes neki könnyű gyógyulási időszak. Ez a hozzáállás őszinte az operációhoz, a beteghez, a szakmához. A sebészi nem zavarja a könnyű és gyönyörűséget, mint sminkelés. Különösen, ha az orrplasztika.

Az orrplasztika után történő rehabilitációra vonatkozó utasítások a következők:


 • Az első 2-3 napban, hogy ne billentse le a fejét, ne aludjona gyomor és az oldalán, jobb az egészhez, magasra emelve a fejét. Annak érdekében, hogy a műanyagok duzzanata és zúzódása az orr után eltűnjön, szigorúan követni kell a sebész ajánlásait.

 • Az orrlyukak bejáratát gyengéden tisztítsa meg 3% -os 3% -os hidrogén-peroxiddal nedvesített vattapálcával.

 • Az első napokban veszi az orr a vízből a Two-t.

 • mosás a héten tartózkodnia kell a kozmetikai Two.

 • a hét eszközei, hogy elkerüljék a fizikai, különösen a fej lejtéseihez kapcsolódó terheléseket.

 • A hónap tartózkodása során a medencék és fürdők látogatása során.

Az orr után a műanyagok helyreállítása mindig egyedi, de léteznek vagy általánosabb mintázatok:


 • Az orrüregen egy hét alakul kicaked kéreg szükséges. Ne félj, ha ebben az időben az orrán át lélegezve ismét rosszabb lesz. És ne távolítsa el őket. Le fognak esni, amikor a szöveteket helyreállítják.

 • Két héttel a duzzanat után az orrplasztika után2 vagy 3 hónap elteltével csökkenni kezd. Néha duzzanat aszimmetrikus, ne félj. A műtét esetében a minőség nem kapcsolódik, inkább a fiziológiai nyirokcsomók egyedi jellemzőivel.

 • Az orrplasztika után két-három héttel a hasmenés (még) megszakad, de két hónapig terjedő zúzódások könnyedén megtartják a sárgaságot, ami könnyen elfedhető a dekoratív kozmetikumok segítségével.

 • A végeredmény a rhinoplasztika 9-12 hónap után látható. Ebben az időben a plasztikai sebészre kell vizsgálódnia.

 • És már most is összehasonlíthatja a megjelenését az utó és a fotó orrplasztika. Photo után rögtön a orrplasztika tűnik szörnyű, és a végeredmény nehéz összeegyeztetni a gyógyulási időszakban.

Amint látja, nem minden olyan egyszerű, mint amit néha írtklinikák plasztikai sebészet helyszíneire. Ismétlem, hogy egy bonyolult orrplasztika művelet, és nem csak a sebész, hanem a beteg számára is, aki készen áll a bizonyos korlátozásokra. Azonban, ha minden megtörtént és a türelme helyes a helyreállító kezelés után az eredmény, az orrplasztika örül.

A klinikán műanyag szépség "sebészet Doktor" aAz orrplasztika sebészeti komoly beavatkozásra utal, anélkül, hogy a "karakteres esztétikai" műveletekre engedményeket adna. Ezért az elsődleges, preoperatív vizsgálatokkal kapcsolatos konzultációk annyira alaposak, hogy a műtétet gyakorlott szakemberek végzik, folyamatosan együttműködve az operációs csapattal, és az orrplasztika után a rehabilitációs időszak mindig az operatív sebész irányítása alatt áll.