Ödéma az orrlyukban

Üdvözlünk!
Van egy probléma - az orrban fájó. Egy kicsit hideg volt, egy orrfolyás jelent meg, és az orrlyukak körme jelentkezett, ha megnyomta, akkor fáj, 5 mm átmérőjű és sűrű volt. A fájdalom nem zavarja, kivéve, hogy hideg volt, egy kicsit fájdalmas volt az orra fújni. Már elfelejtették, de a közelmúltban úgy találta, hogy a fájdalom körülbelül 1-1,5 cm fölött emelkedett (kissé azon a ponton, ahol az orr a szemüvegen van).
Maga a fájdalom nem sérül, nincs tömés, azaz csak nyomással fáj.
Ne mondd el, mi a baj?
Köszönjük előre
Üdvözlettel
Anatolij

Helló, mindig kecske vagyok az orromban, és nagyon kemény és fáj, ha rákattintok az orromra. este fogok bőni, és reggel egy teljes orr és fájdalmasan vysmarkivatsya.
(ártalom, de az orr belsejében) Köszönöm Довивидания

Hello, problémám van az orrommal.vylechit.Hodila nem kap ez a Laura, mondta gyulladás, felírni kezelés nélkül pomoglo.U nekem valamit orrfolyás, tüsszögés, akkor nem lélegzik nos.Pri nyomást gyakorol az orr nem csak bolno.Kogda popyu valami hideg vagy fagyasztva, orr azonnal zakladyvaet.Esli ital forró tea vagy én meleg, akkor az összes levegőt legko.Na utcán megy egyszer az orrát termel sok nyálka, csak a fény, kifújta az orrát, és általában ezek nem értem kívül bespokoyat.Chasto acél kéreg képződik után sopley.U nekem allergiás vagy vasomotoros rhinitis gyanúja, és a munkahelyi beszéd Jat lehetséges orrmelléküreg gyulladás, orrmelléküreg hanem azért, mert az orr minden eldugult orr és legyen megbetegedett perenositsy.Posovetuyte nekem kezelésére és azt mondja, hogy a szemembe.

Savchuk Oleg Vladimirovich 2012/02/08 00:07

A CT paranasalis sinusokat. Távolítsuk el az orr septumának görbületét, az orr polipozitását, vasomotoros rhinitisét stb. Spray fliksonaze ​​vagy (nazoneks, avamis, nasobek) az orrban naponta kétszer egy hónapig. Nem fog segíteni, akkor talán sebészeti kezelésre lesz szükség. Lásd http://lorsav.ru/vazomotornyi-rinit és a fő. Jelölje be a választ vagy kattintson a fotó melletti "Köszönöm" gombra.

Hello, ma egy kis fájdalmat éreztemaz orrban. Nem nehéz belélegezni, nincs fájdalom, csak az orrban látszott valami ostobaság. Még azt sem tudom, hogy mit hívjak, valami ilyesmi, mint egy pattanás. Nemrégiben a betegség után egy orrfolyás van.
Olvastam az összes orrbetegséget, egyáltalán nincsenek tünetek, de még mindig aggódom. Mi lehet ez? Talán az ödéma?