Füvek ödéma ellen

Cardiovascularis rendellenességek,ödéma kíséretében, kezelhetők kukorica stigmák infúziójával. Öntsön 1 csésze forró vizet, 30 g stigmát és ragaszkodjon hozzá, csomagolva, 3 óra. Az infúziót 5 napig tartsa 1 evőkanál. kanál 3-szor naponta 30 percig étkezés előtt. By the way, a infúzió a kukorica stigmák segít megszabadulni ödéma különböző eredetű.

A kardiális ödéma miatt a hernia füve is segít. 1 evőkanál. Spoon a nyersanyag 1 csésze forró vízzel, és ragaszkodnak a termosz 2 óra. Az üveg egyharmadát naponta 3-szor 30 percig fogyasztja, mielőtt egy hónapig evett.

Ha szívelégtelenséghez társuló duzzanatot használ, célszerű a mezei nyeregláncot kivágni.

2 tbsp. Az apróra vágott fűszernek 1 csésze forrásban lévő vizet öntsünk és 20 percig pároljuk. Naponta 3-4 alkalommal inni egy üveg egy részét.

Egy másik recept. Öntsünk 2 csésze forró vizet 4 órán keresztül. Lóhere fűszárnyas mező, ragaszkodik 1 óra és törzs. Az infúziót kortyolgatni kell a nap folyamán (akut vesekárosodás ellenjavallt!). Vigye a lovaskocsis infúziót 2-3 hétig.

A szívizom eltávolítására 1 üveget kell tölteniforrásban lévő víz egy csipet zúzott gyökér vagy pata levelek, tartsa 30 percig egy vízfürdő, hűvös és törzs. Vegyünk 1 evőkanál. kanál 4-6 alkalommal naponta. A kezelés időtartama 3-4 hét.

A cardiovascularis rendszer betegségeikeringési elégtelenség (szívelégtelenség) jellemzi cianózis (cianózis) az ajkak, a nyelv, szájüreg, és néha egy égő érzés a szájban.

Az "Egészségügyi egyszerű receptek" №8 (68) folyóirat anyagai szerint