Edema cég

A rockzene Garik Sukachev nem kórházba került agyi ödémával. Ezt jelentette a "RIA Novosti" menedzser énekes Yevgeny Evstigneev.

Azt mondta, hogy a zenész az orvosokkal fordultkisebb ételmérgezés, és most jól érzi magát. "Stupidity néhány! Garik maga az enyhe mérgezési, profilaxisos eljárással járt az orvosokhoz, és nem volt oedema. Most otthon van, üzletelni fogok vele "- magyarázta Evstigneev.

Jelentette a korábbi LifeNews. hogy az alkoholmérgezés hátterében Garik Sukachev az agy duzzanatát kezdte. A televíziós csatorna szerint ezért a nap folyamán újraélesztették. Miután, állította a LifeNews, az énekes állapota normalizálódott, és áthelyezték egy rendes szobába.

Igor Sukachev szovjet és orosz rockzene. Különböző időkben a "Napnyugta kézben", "Postscript (P.S.)", "C Brigád" és "Untouchables" csoportok vezetőjeként volt.

Információügynökségi üzenetek és anyagok„RBC” (melyet a Szövetségi Felügyelettől a kommunikációs, informatikai és Mass Communications (Roskomnadzor) 2015/12/09 Ügynökség №FS77-63848 szám) kísérik a jegyzet „RBC”. A különböző jogi formában.