Mammoplasztika duzzanat


A mammoplasztika egy átméretezés. a mellkas alakja. A mammaplasztika többféle lehet:
- növekvő mammoplasztika implantátumok segítségével;
- Mellkisebbítés;
- felfüggesztés;
Mammoplasztika műtét lehet összetett. amikor egy nő. például. növeli a mellét, és egyúttal felfüggesztik. Ezen kívül. ez az eljárás lehet az emlőmirigyek aszimmetriájának javítása. deformáció rekonstrukciója. csökkenti a mellbimbó orrát.
A mammaplasztika nagyon népszerűvé válteljárást. Nap mint nap új fojtott mammoplasztikai klinikák vannak. plasztikai sebészek. De nem kell nyomon követnie az összes hirdetést. amelyek a mammoplasztikát gyorsan és biztonságosan kínálják. Mielőtt egy műveletről döntene. Biztosítania kell a sebész szakszerűségét és a klinika hírnevét. Ügyeljen arra, hogy fontolja meg a műveletek számát. amit a sebész készített. és előtte és utána látja az emlősplasztika fényképét. Keresse meg az online mammoplasty fórumot. Olvassa el a mammoplasztika véleményét a sebészről. A szakemberek mindig filmezik a műveleteiket. lépjen kapcsolatba a klinikával. hogy láthassa az emlősplasztika videóját. A műtétet a mammoplasztika legjobb sebészének kell elvégeznie.

Mit kell tudni az implantátumokról?

A modern implantátumok alakja kerek lehet. de anatómiai lehet. Az implantátum alakjának megválasztása a beteg vágyától függ. valamint a mellkas alakja. A sebészek szilikon kohéziós géleket használnak. az egységes összetétel jellemzi. Vannak implantátumok. amelyek tele vannak sóoldattal. de vezetés közben. lehet, hogy "gurgling" hatás. Az ilyen implantátumok költsége kisebb nagyságrenddel. Az implantátumok szerkezete többféle. Texturált. sima.

A lényeg az, hogy. hogy a szilikon implantátumok segítsék a mellet. javítsa ki az űrlapot. A mammoplasztika fotó előtt és után láthatja, mennyire hatékony ez az eljárás.
Az implantátumokat szilikon gél tölti. hidrogél vagy sóoldat. Az eljárás indikációi. a mell formájának vesztesége a terhesség után. táplálja a gyermeket. éles karcsúsítás. az emlőmirigyek aszimmetriája. Egy másik gyakori ok az elégedetlenség a mellmérettel.

Ez a művelet magában foglalja a változásta mellkas alakja. annak magassága. A kezelés során az orvos emeli az emlőmirigy bőrét. megváltoztatja formáját. Az orvos kérhet egy mammoplasztikus fényképet. hogy az eredményt a művelet után láthatja.
A leggyakoribb harisnyakötők:
• függőleges;
• periareolar;
• T alakú.

Ez az eljárás számos ellenjavallatot tartalmaz:

- daganatok jelenléte a mellkas területén;
Rossz véralvadás;
- nemi betegségek;
- laktációs időszak;
- betegségek jelenléte. amelyek akut állapotban vannak.

Ennek az eljárásnak az a lényege, hogy csökkentse a mellét. A nagy mellű nők gyakran fájdalmat éreznek a gerincben. Az emlőrák az új mammoplasztika után új formát ölt. Ha a mammoplasztika után lépsz a fórumba. akkor a művelettel kapcsolatos visszajelzések azt sugallják. hogy ezt elvégzik és az orvos vallomása szerint. Az alvadáscsillapítást akkor hajtják végre, ha:
- az emlő aszimmetriája van;
- nagyon nagy mellek;
- saggyos mell. rugalmasság hiánya.

A műtét után bizonyos komplikációk jelentkezhetnek:
- szálas szövetek előfordulása;
- a mellkasi fájdalom megjelenése;
- gyulladásos folyamat megjelenése a mellkasi régióban;
- a varratok rossz gyógyulása;
- mammoplasztika utáni ödéma.

A mammoplasztikát követő rehabilitáció fontos lépés. Az eljárás után a betegnek egy napot kell töltenie a klinikán. Először előfordulhat posztoperatív ödéma. amely néhány hét múlva csökken. A művelet után minden betöltés tilos. Nyilvánvaló, hogy egy nőnek különleges kompressziós fehérneműt kell viselnie. Egy hónappal a terápia után masszázst kell tennie. Ezt orvos végzi. aki végezte a műveletet. A következmények elkerülése érdekében. A mammoplasztikát követően minden hatodik alkalommal fel kell keresni az orvost. A szaunát és a szaunát több hónapig nem lehet meglátogatni.

A mammoplasztika árpolitikája más. Egyes klinikákon az eljárás 100 ezer rubelre tehető. más 250-300 ezer főben. Mi határozza meg az emlősplasztika költségeit. A - az első helyen. az árat az implantátumok költsége határozza meg. A minőségi implantátum körülbelül 50 ezer rubel. A - A második. egy művelet ára az orvos professzionalitásától függ. Ez történik. hogy a szakosodott szolgáltatások nagyon olcsóak vagy. éppen ellenkezőleg. nagyon drága. és ugyanakkor nem túl magas minőségű. Ezért szükség van az ellenőrzött sebészek kezelésére. amelyek megfelelő árrendszeren dolgoznak. B - A harmadik. a művelet költsége tartalmazza az érzéstelenítés árát. öntettel. maradjon a klinikán. Mindez 30-200 ezer rubel lehet. A mammoplasztika Moszkvában 70 ezer rubel lesz. Szentpétervár mammoplasztikája 60 ezer rubelről és még sok másról indul.

Compression mammoplasty utánhasználják. így a mellet egy bizonyos helyzetben tartják. és a mammoplasztika után a varratok nem szétváltak. Az ilyen vászon megakadályozza a hegek nyújtását. csökkenti a postoperatív fájdalom súlyosságát. javítja a vérkeringést. nem teszi lehetővé az implantátum eltolódását. Ezen kívül. mammoplasztikus ödéma műtét után kevesebb. A mell megnagyobbodásával, egy ilyen ruhadarab viselése csökkenti a gerinc és a mellkas terhelését. A mosás után a ruhaneműt hosszú ideig kell viselni. ezért választását nagyon óvatosan kell megközelíteni. A készítménynek mesterségesnek kell lennie. természetes szálak. elasztán. Az ágyneműnek kellemesnek kell lennie az érintésre, és a ruhák alatt láthatónak kell lennie. A méretet megfelelően kell kiválasztani. A fehérnemű nem szabad túlzárni a mellkasát. ami a vérkeringés megszegéséhez vezethet. Általában. A kompressziós fehérneműt az orvos választja ki.

  • Shugaring.
  • A gyönyörű alak a siker kulcsa.
  • Mennyi vizet kell inni a fogyáshoz?
  • Az egészséges táplálkozás létfontosságú mindenki számára.
  • Zsírleszívás.
  • Hajszálak elszíneződése a testen.

Az Ön véleménye fontos számunkra

Kedves Vendégeink honlapja, minden információwebhelyünkön megjelenő hibákat tartalmazhat, mind a helyesírást, mind a szemantikai hibákat. Hálás leszünk, ha észrevételeit megjegyzed. Tanulj együtt együtt. A portál adminisztrációja yrokkrasoty.ru