Orrplasztika utáni ödéma okozta malavitis

Soha nem tetszett az orrom. Orrplasztika. Vagy nem? Mi van akkor, ha ilyen gyáva vagyok?

Soha nem tetszett az orrom.Nos, megvan a pápa :) Persze apa van egy szép, de a nő nem akartam ezt orr by.I most 14 éves valószínűleg csöpögött anya agya, azt mondják, orrplasztika-vyhod.A ő nem érti, az első (persze a nagyon a szép orr), de végül feladta.
Mindent megtudtunk.Kezelés nők már köze 17 éves (és nemsokára 17) .Uzhe konzultáltak, és akár egy számítógép modelirovanie.Novy orra tetszett (fotó elérhető), és minden rendben lesz. De. valami Félek :)) Anyám biztosan nem azt mondta, azért, mert keresi az ürügyet, hogy hagyjon operatsii.Mozhet valaki már megtette, és el fogja mondani, hogy? Mivel az emberek elfogadták (mert a barátaim nem tudom, és azt kell mondanom, hogy nem áll szándékában ) Hányan gyógyít. Néha azt hiszem, nos, akkor lehet, orrplasztika? Itt van, hogy legyen, ha én vagyok ilyen gyáva.

„írja

Ugyanaz a szemét. Szintén az apa kapott ((((látom a különbséget miután a műanyag jobb. Bár egy kicsit, de tényleg megváltoztatja a megjelenést, egyedül tudom.

05/09/12 18:12 (válasz: Letty94)

Már kész. Nos, gratulálok. Nagyon jó, hogy tetszik! Hehe. így a gyermekeit is figyelmeztetni fog mindenkinek és tanácsot adni :)))

Rögtön azt mondom, hogy a barátaim még legalább észrevettékCton mondta, hogy legalább valami megváltozott, mert van egy dolog, de hogy menjen át nekem 10 nap rehabilitációs volt, mint nekem kemény és nagyon, lélegezni az orrán keresztül nem lehet, mert ott anyagokat is lesz Gibbs megdöntésére, és még az arc és a sötét karikák a szem alatt is viszket a kanyarban és csak hátul aludni.

A lány, dobja ki, kérem, a klinikára való utalást,amelyben műveletet hajtottak végre. És aztán nagyon félek, hogy befutok egy tapasztalatlan sebészbe, a leghíresebbeket nézegettem, ahol a csatorna megváltoztatására 400 ezer 150 volt - elég elfogadható ár.

07.05.12 00:28 (válasz: Romatta)

Romatta írta: 16-17 évesen akartam elszakítani az orrom. úgy tűnt számomra, hogy legfőképpen az arc. de most úgy nézek ki és gondolok - és amit nem tetszett. Még a régi képeken is látom a különbséget. valahogy vékonyabb lett, a csúcs kisebb. De még akkor is, ha ez nem változik. 17 év múlva korán. Mindig vághatja magát.


rhino 17 évvel már képes .. És valószínűleg az orrod és nem volt nagyszerű, de az én .. nos, megnézted a fotót?
Most már egy új orram van)) és nagyon elégedett))
Orr egy egyben, mint a "utána" képen)
By the way, én könnyen át a műveletet))
És csak ne mondja, hogy a fotó "előtt" jobb, vagy nem látja a különbséget)) Mivel a különbség nagyon látható!
Jobban néztem, az arcvonásom arányos lett, igen, és nem is kérdeztem egy báb-orrgombot, csak kicsit csökkentettem és gyönyörűvé tettem .. Mi a baj ezzel.

06.05.12 22:35 (A válasz: Letty94)

16-17 évesen akartam elszakítani az orrom. úgy tűnt számomra, hogy legfőképpen az arc. de most úgy nézek ki és gondolok - és amit nem tetszett. Még a régi képeken is látom a különbséget. valahogy vékonyabb lett, a csúcs kisebb. De még akkor is, ha ez nem változik. 17 év múlva korán. Mindig vághatja magát.

05.05.12 23:59 (A válasz: Romatta)