Hogyan lehet duzzanatot enyhíteni az orrplasztika után?

orrplasztika - olyan művelet, amelyre szakosodottplasztikai sebész, a cél -, hogy változtatni az alakját az orr. A megoldás új vázlatokra való törekvés miatt megoldódott. Ez az arc egy részét a leginkább látható, és a változás egy kicsit könnyebb és biztonságosabb, mint -. Szem, áll és más emberek, átesett egy apró kellemetlenség, felejtsd el a sok komplexek, úgy érzi, sokkal magabiztosabb. Ez a többféle - csont, - porc, a porc. Ezek a fajok változtatni a hegy, kiegyenesedik az orrsövény, megszünteti dudor.

Mi a különbség az eljárások között? Nyitott állapotban - a bemetszés az orr alatt történik, hogy felemelje a bőrcsappantyút, és alatta egy korrekció végezhető el. Ez nagyon kényelmes, hiszen a plasztikai sebészet szakembere látja az akciók eredményét, és tartja őket irányítás alatt. A lezárt orrplasztika az orrlyukak belsejéből készült bemetszéseken keresztül történik. A megjelenés gyorsan meggyógyul, de maga a művelet veszélyes. A modern műtéti klinikákban is használnak lézert. Ez egy jó alternatíva a szikéhez, csökkentve a trauma veszélyét.

A műtét után sokan félneködéma. Mint tudják, a művelet minőségétől alig függ, természete természetes. Az orrplasztika utáni ödéma azonban nem az egyetlen, ami az eljárás után várható.

A következmények általában a következők:

• bizonyos érzékenységvesztés;

• a hangzavarok szükségessége.

Átlagosan a duzzanat két hétig megtörténik, ha az egészség nem sérül, vagy ha a mentességet nem optimalizálták. Súlyos esetekben nem csökken hat hónapig.

Az ödéma nem abnormális működés jele. A sikertelen orrplasztika fő jellemzője az orr kontúrjának deformációja. Ennek kijavítása érdekében meg kell ismételni az orrplasztikát. Ezzel egyszerű és összetett korrekciós lehetőségek vannak. A sebészek mindig emlékeznek: az arcszövetek a kezdeti beavatkozást követően nagyon sérülékenyek.

A duzzanat nem jelenti azt, hogy fennáll a veszély. Bármely páciens bizonyos mértékig szembesül ezzel a problémával. A műtét egy szövetkárosodás, amely rendkívül óvatos, és óvintézkedéseket figyelt meg. Le tudja venni, vagy csak várjon, amíg leesik.

Először a következmények elleni küzdelembensegít a szakértőnek. Az ödéma közvetlenül a beavatkozás után következik be. A gumiabroncsok átfedése az intézkedés mértéke. Meg kell oldani a légzőszervek formáját, hogy megakadályozzák a folyadék felhalmozódását egy bizonyos ponton. Öt nap - és észrevehető javulás lesz. 10 nap elteltével a beavatkozás nyomai általában eltűnnek. A műtét központját mindig figyelmeztetik: a gumiabroncs eltávolításakor a duzzanat látható lesz. Ez a másodlagos kifejezésre utal. Visszavonásának 1 - 1,5 hónapot kell várnia. Ez nem veszélyes, és nem jelzi a veszélyt, hanem természetes visszahúzási folyamat. Nem ajánlott gyógyszeres gyógyszerek alkalmazása, kivétel ez a szakember által előírt.

A legtöbb esetben az ilyen duzzanat nem így vankörülbelül hat hónapig működik. Érdemes megjegyezni, hogy ebben az időszakban szinte láthatatlan. Ezért ajánlatos abbahagyni az aggodalmat ebből az okból, pihenjen. rájönni, hogyan lehet eltávolítani a duzzanat után az orrplasztika, akkor gyakran hallani, hogy meg kell védeni magát a stressz. Számos esetben a betegek nem engedhetik meg, hogy a depressziós állapotban működjenek, ezért számos kockázatot jelentenek.

Hogyan menekülni az ilyen stresszektől? Fontos megjegyezni, hogy a műtét mindig a lelkiállapot romlásához vezet. Meg kell emlékeztetnünk magunkat, hogy minden, ami a te hatalmadban volt, megtörtént, és csak várni kell a rehabilitációs tanfolyam befejezésére. Célszerű elkerülni a gyógyszerek szedését, beleértve a nyugtatókat is, hogy gondoskodjanak az immunitás helyreállításáról, más kérdések megváltoztatásáról, a szabadban való tartózkodásról.

Az orr ödémája az orrplasztika után mellékhatás,ez nem kerülhető el. Mindenki, aki úgy döntött, hogy az orrplasztikát nem ismeri, köteles figyelmeztetni a klinikán. A gipsz eltávolítása után előfordulhat, hogy nem lesz látható, akkor a beteg azonnal látni fogja, hogy melyik orr lesz a rehabilitációs időszak után, de túlságosan vastagnak tűnik. Nemcsak a légzőszerveket, hanem a szemeket is befogja. Különösen érintett az orr hegye.

Néha a szakértők népi módszereket javasolnak. Ezek közé tartoznak a hegyi arnica homeopátiás készítmények, készítenek tömörítéseket, teát velük. Hatékonyan a növényi aloe, amely nagymértékben csökkenti a puffadást, és fájdalomcsillapító hatással is jár. Ha erősek - az orrplasztika után megfelelő hormonális gyógyszereket írtak elő, általában injekciózhatóak. Jól felszívódnak és gyorsan hatnak.

Az ilyen műtét, mint az orrplasztika, az egyika világ legnépszerűbb. A gyakorlatban bebizonyosodik: az orr alakváltozása a legjobb módja az arc arányainak tökéletesítésére. Nem csak az orr alakja változik. Ugyanakkor a szemek kibővülnek, az egész megjelenés változik. A beteg jelentősen növeli az önbecsülést, biztonságosabbnak érzi magát.