Mennyire mozog az ödéma az orrplasztika után?

Jó napot, 3 hónappal ezelőtt csináltam rhinoplasty,sikertelenül varrva, a heg továbbra is nagyon erős, az orvos azt mondja, hogy ezt a porcot nem vették észre, és újra be kell menni a műtétbe, és igazítani. + Nedopili púp. Lehet-e konzultálni az egyik klinikus orvosával és mennyibe kerül?

Helló, Maria! Jöhetsz hozzám egy ingyenes konzultációra, ahol megvizsgálom és megmondom, hogy mi lesz a legjobb. Telefon «Esztétikus

Nehéz az orrplasztika?

Hello, végül úgy döntöttem, hogy megyek egy műtétre, hogy gondolod, hogy az orrplasztika megfelel nekem, és bonyolult és fájdalmas lesz?

Helló Az orrplasztika nem fájdalmas és nehéz a beteg számára. Nem fogja fájdalmat érezni, csak kicsi kellemetlenséget okoz a gipsz viselése közben. A lényeg,

Tíz nappal később eltávolítják a gipszöntvényt, és senki sem fogja felismerni a Pinocchio korábbi tulajdonságait a nemes profilban.
Az első tíz nap során a szem körüli duzzanatok lehetségesek -
mértéke az egyéni jellemzőktől függ.
(ezeken a szavakon a cikk véget ér)

"Elle Petersburg" 2004. február

A hematoma és a duzzanat teljesen normálisaz orrplasztika után a szervezet tipikus reakciója a sebészi beavatkozásnak. Az ödéma a szövetek leválásának következtében alakul ki a műtét során, majd méretük növekedése következik be.

A konvergencia oedema súlyossága és sebessége függa test egyéni jellemzőitől. Néhány esetben a folyamat 1-2 hónapot vesz igénybe, míg mások egy évet igényelnek. Érdemes felidézni, hogy az ödéma mérsékeltnek kell lennie, és a vérzés alkalmával azonnal konzultálhat orvosával.

Az első alkalommal a gipsz megállítja az ödéma - betegeketúgy tűnik, hogy az orr mérete csökkent. A kötés eltávolítása után azonban a kép megváltozik, és sokan pánikba kezdhetnek. Az orr még nagyobbnak tűnhet, mint a műtét előtt. Ez egy átmeneti jelenség, ezért türelmesnek kell lenned.

Az ödéma közeledésének felgyorsítása érdekében türelmesen követni kell az orvos utasításait, és nem szabad amatőr tevékenységet folytatni.