Amikor a duzzanat jön ki, miután az ajkak kibővültek

A mellnagyobbítás mûködését az okozza, hogymiután az emlőmirigyek területén szövetek vannak. Ez olyan betegeknél jelentkezik, akik sok kérdésben döntenek egy ilyen eljárásról. Egyikük, amikor ezek a duzzanat elmúlik, és hogyan lehet ezt a folyamatot felgyorsítani?

Mielőtt eldönti, mellnagyobbításműködési elve, a nő fontos felismerni, hogy előtt és után egyaránt gyakran elengedhetetlen a beteg teljes engedelmesség az ajánlások által kínált orvos. És ez azt jelenti, hogy be kell tartania néhány komoly szabályt. Továbbá, a nő fontos megérteni, hogy meg fog tenni az orvos, hogy nem kell félni, és érzelmileg készen. A művelet végrehajtásának részletesebb leírása mellnagyobbítás Moszkvában Elolvashatja itt http://estheticcenter.ru/surgery/uvelichenie_grudi/.

Tehát milyen szabályokkal fontos követni az utáneljárás? Az első szabály a kompressziós vászon állandó viselése. 4 hétig kell viselni, nem csak a nap folyamán, hanem éjszaka is. Mi az? Először is, szükséges, hogy a mell alakja legyen. Mivel a ruházatnak folyamatosnak kell lennie, fontos, hogy ne vegyen előre egy készletet. Ha kiderül, hogy alsóneműben nem lehetséges (például meg kell mosni), a nő, hogy feküdjön a hátamon, és várja meg, hogy megszáradjon.

A második fontos szabály, amely segít csökkenteniödéma és felgyorsítja a szövetgyógyulást - a viszonylagos nyugalmi rendszer betartása. Az első nap, amikor a nő a klinikán szakemberek felügyelete alatt áll majd, a következő napokban jobb, ha egyszerűen pihenni kezdett otthon fizikai erőfeszítés nélkül. A sebészeti beavatkozás utáni fájdalom csökkentése érdekében orvos által előírt fájdalomcsillapítót kell alkalmazni. Ha a terhelés megtörténik, a duzzanat növekedhet és a gyógyulási folyamat jelentősen lelassul.

Egy másik pont - minden sebészeti beavatkozás utánNe tegye ki a testet melegítésnek. És ez azt jelenti, hogy nem kell a fürdőbe vagy a strandra menni. Az engedetlenség ebben az aspektusban az ödéma növekedéséhez, valamint ahhoz a tényhez is vezet, hogy nem sokáig távoznak.

Ha követik az orvos ajánlásait, a duzzanat megtehetitartsa ki körülbelül két hétig, és miután ez az idő elkezd csökkenni. Azokban az esetekben, amikor ez nem történik meg nővel, fontos, hogy konzultáljon egy sebészrel, aki elvégezte a műtétet. Ez segít elkerülni a súlyos komplikációkat és időben orvosi segítséget kapni.

BAD, VITAMINOK, KOZMETIKA

Ez az oldal lehetőséget nyújt mindenkinek, aki szakképzett konzultációt szeretne kapni sokéves sikeres tapasztalattal a következő betegségek leküzdésében:
- intervertebrális lemez herniáció;
- agyi bénulás;
- psoriasis;
- diabetes mellitus;
- arthrosis stb.
Shulga Nikolay Vladimirovich

Rendelési termékek Artlife Ukrajna területén: BAD. lecitin, macska ostor, kalcium; Kozmetikumok: Probio, Incaps, Funkcionális kozmetikumok; vitaminok ; gabonafélék, levesek, csokoládék, édességek, tea, kávé; személyes higiéniai eszközök: sampon, balzsam, borotválkozó gél, fogkrém.

Szakmai fordítás angolról oroszulkülönböző témák: orvosi, műszaki, tudományos és műszaki, jogi, gazdasági, irodalmi; banki dokumentumok és lekérdezések, bizonyítványok, dalok, orvosi készítmények, versek, versek, utasítások és kézikönyvek fordítása internetes források üzemeltetésére, dokumentálására és lokalizálására.