Mennyi ideig tart az oedema az orrplasztika után?

Orrplasztika, mint bármely más plasztikai műtét kíséri jelenléte ödéma és horzsolások, de szerencsére vannak, és szép orra most örökre.

Elemezzük részletesen, mi vár az orr után az orrplasztika után.

 1. Gyógymód az orrplasztika után.
  Az orrplasztika után Önnek gipszet kapnak7 napig viselni fogják. Figyelmeztetjük, hogy a harmadik napon lesz a legerősebb duzzanat, de nem szabad megijedni. Ez a műtét utáni időszak normális lefolyása.
 2. Gipsz után, valahol a tizedik napon már ki lehet menni az embereken, és kényelmesebbnek érezheti magát. Azonban kb. 3 hónapig, az oedema után az orrplasztika fog tartani.
 3. Az orrplasztika után az ivarérés gyakori. A második hét végére általában nem olyan nyilvánvaló.
 4. Az orrplasztika első hónapja már szabadon lélegezhet. Olívaolajjal kenje meg szépen egy vattacsomó orrlyukkal, hogy a lehető leghamarabb meggyógyítsa a sebeket.
 • fújd az orrodat (körülbelül egy hónapig);
 • bekapcsolódni nat. gyakorlatok (1 hónap);
 • szemüveg viselése (3 hónap!);
 • menj a szaunába (kb. 3 hónap);
 • menj a szoláriumba (kb. 3 hónap).

Javasoljuk, hogy az első hónapban aludjon a hátadon, elkerülve a hipotermiát és az orrát az Aqua Maris-szal.

Hat hónap elteltével a duzzanat alig látható.

Orrplasztika után az orr teteje a műtét után leghosszabb ideig tart. Egy kis zúzódás ezen a helyen 6 hónap múlva megy végbe.

Az orrplasztika utáni végleges helyreállítás után műtét után 7 hónappal megfigyelhető. Minden zúzódás és duzzanat eltűnik, és látni fogod az orrát, amiről álmodtál.

Az orrplasztika utáni rehabilitáció mindenkire rémíta legtöbb betegünk úgy gondolja, hogy megéri. Az egyik páciensünk azt mondta: "Szeretnék pár hónapon át szenvedni, mint egy nagy, orrdugós orrával járni az életem végéig. Az orrplasztika következményei nem szörnyűek, ha tudják, hogy hamarosan szép orra lesz. "