Hogyan lehet eltávolítani a láb duzzanatát arthrosissal

Orális adagolás esetén: a gyulladás enyhítésére és a sótartályok eltávolítására

• Marsh-lefejtő:
szedjen egy gyógyszertár tinktúráját egy szablyával vagykészítse el magának: 50 gramm rhizome sabelnik (gyógyszerészeti csomagolás), öntsön 0,5 liter vodkát, ragaszkodjon 2-3 hétig egy sötét, de nem hideg helyen. Időnként megrázza az edényt a keverékkel, törzsét és a nyersanyagokat kicsavarja. Vegyünk 1 evőkanál. kanál a tinktúra 1/4 csésze vízben. Ez a pulton még éjszaka dörzsölhet.

• Napraforgó gyökér:
1 csésze porított napraforgó gyökereketöntsünk 3 liter vizet és forraljuk 3 percig, ragaszkodjunk egy óráig, törzs. Infúzió tárolja a hűtőszekrényben, és igyon egy pohár 3-4 alkalommal naponta fél órával étkezés után. Ezután ugyanazokat a gyökereket ismét 3 liter vizet öntsük és forraljuk 5 percig, ragaszkodunk egy óráig. Az infúziót ismét, igyon 1 pohár 3-4 alkalommal naponta. Legutóbb öntsünk 3 liter vizet, forraljuk 10 percig, ismételjük meg az összes műveletet.

• Willow white: 2 óra apróra vágott kis görcsökkel, fehér fűz (gyűjthetünk és téli) öntsünk 2 csésze forrásban lévő vízzel, folyamatosan alacsony lángon 5-7 percig, ragaszkodnak egy termosz 3-4 órán át, törzs a húslevest, és adjunk hozzá forralt vízzel, hogy az eredeti térfogat. Vegyünk 1/4 csésze főzet 3-4 alkalommal naponta fél órával étkezés előtt.

• Lila: töltse meg az aprított lila vese egy 2/3-os térfogatú üveggel, öntsön vodkát a nyakába, ragaszkodjon hozzá 2 hétig egy sötét, de nem hideg helyen, rendszeresen rázogatva az edényt. Vegyünk 1 tsp tinktúrát 1/4 csésze vízben naponta kétszer étkezés után, és dörzsölje az infúziót illó ízületekkel éjszaka.
A lila mérgező, ezért pontosan vegye figyelembe az adagot!
A kezelés alatt az akut, savanyú ételek, savanyúságok és füstölt termékek ellenjavallt. Az ételt főleg tejfölösnek és zöldségnek kell lenni, ellenkező esetben nincs hatása.

Külső használatra: az érzéstelenítés és a puffadás eltávolítása

• Gyógyszertár Bischofite. Előmelegítsük a lábat egy medencében forró vízzel, és a csípő vagy térdízületeket 5-7 percig melegítsük fel, majd szárítsuk meg a bőrt. Fényes mozdulatokkal dörzsöljen egy kis oldatot a bőrfelületen, tegyen fel egy ugyanabba az oldatba nedvesített gézdarabot, majd fedje be egy műanyag burkolattal, meleg meleg sállal. Az eljárás az éjszaka folyamán történik. Reggel távolítsa el a tömörítést, alaposan mossa meg a bőrt meleg vízzel, puha ruhával törölje szárazra. Tegyél vagy csinálj egy nap alatt, egy tanfolyam-8-10 eljárást.

■ Ne tömörítse egyszerre több ízületet!
■ A használat ellenjavallt bőrirritáció és karcolás esetén.

• Fenyőolaj: Melegítsük fel a betegcsontot vagy egy fűtött tengeri só csomagot. Dörzsölje fenyőolajjal, majd meleg gyapjú sálat vagy sálat csomagolja be.
• Kúpok a komló: dörzsölje 2 evőkanál. csésze száraztkúpok 50 gramm gyógyszertári vazelinnel. Dörzsölje az éjszakai illatokat, majd meleg sálakkal vagy sálakkal csomagolja be őket.
• Káposzta levelei: egy éjszakán át egy kelkáposzta, a celofán és a gyapjú kendő segítségével. Tartson 3-4 órát vagy tömörítse éjjel.
• Torma kert: a frissen reszelt torma gyökere pépet spread vastag ruhával, és alkalmazza az érintett ízület, a felső fedél műanyag csomagolást, biztosítsa a kötést. Az eljárás az éjszaka folyamán történik.
• Kert retek: frissen őrölt retek fekete retek, helyezzük egy sűrű anyagot, majd helyezzük el a beteg csuklóját, fedjük le a celofánnal, rögzítsük kötéssel. Az eljárás az éjszaka folyamán történik.
• Répalevél: forraljuk a répacskát, amíg puha, tépjük fel a reszelt pépet egy sűrű anyagon, és alkalmazzuk egy éjszakai betegcsuklóra. Fedjük le műanyag csomagolást és meleg kendővel.
• nyár fekete, vese: 1 rész vese dörzsölje 4 darab zsírral (ennek hiányában helyettesítheti a megolvasztott vajat) súly szerint, tárolja a hűtőszekrényben. Öblítse le a fájó ízületeket éjszaka.