Fórum szívdobogás

10 gramm gyógynövény öntsön egy pohár forró vizet, hővízfürdőn lehűtjük, szűrjük, a csapadékot összegyűrjük és a térfogatot 200 ml-re állítjuk. Vegyünk 2-3 evőkanál naponta 2-3 alkalommal elégtelen szív-érrendszerrel, kis duzzanattal.

Egy teáskanál virágot öntött egy pohár forró vizet, ragaszkodik 30 percig és szűrjük. Az infúziót 1 / 4-1 / 2 csésze 3-szor inni

30 perccel az étkezés előtt, mint a szív eredetű ödéma vízhajtó hatású.

A 40-50 g-os gyökeret hidegen forraljukédes vizet 3-4 óráig, levesszük a vízből, vágjuk, fél liter 40% alkohollal mártjuk és sötét helyen 17-20 napig ragaszkodunk. Take 2 teáskanál naponta 1-szer 30 percig ne egyen, ne ivóvíz, ha a funkcionális rendellenességek, a keringési rendszerben. A kúra - 90 nap, két szünetek 10 napig. Ismételt kezelést végeznek egy évben.

10 gramm gyümölcsöt öntsünk egy pohár forró vízbe, melegítjükvízfürdőben 15 percen át 45 percig hűlni hagyjuk, szűrjük, a maradékot préseljük, és a térfogatot 200 ml-re állítjuk be. Drink 1/3 csésze 3-4 alkalommal egy nap duzzanat a szív és a vese eredetű.

Egy teáskanálnyi gyökereket öntsünk egy pohár hideg vízbe, 8 órán keresztül ragaszkodunk ahhoz, hogy kiszűrjük. A nap folyamán egyenlő adagokban duzzadjon.

Fél teáskanál levél öntsön egy pohár forró vizet, ragaszkodjon hozzá 2 órát és szűrje. A napi 3 alkalommal 1 evőkanál infúziót adjon a szív és a vese eredetű ödéma miatt.

7-9 gramm gyógynövény öntsünk egy pohár forró vizet, melegítsükvízfürdőben lehűtjük, szűrjük, a maradékot összegyűrjük és a térfogatot 200 ml-re állítjuk. Igyál meleg állapotban 1 / 3-1 / 2 csésze naponta 2-3 alkalommal, mivel az ödéma vízhajtó hatású, keringési elégtelenség miatt.


Minden Lélek potenciálisan Isteni.
Az élet célja, hogy a belső és külső természet alárendeltségével nyilvánítsa ki ezt az istenséget magunkban.
Ezt munkával, imával, szellemi gyakorlattal vagy filozófiával érheti el - ezek közül egy, néhány közülük vagy mindegyik -, és szabad lesz.
Ez a vallás egész lényege; tanok, dogmák, rituálék, könyvek, templomok, alapszabályok - mindez csak apró részletek.
Swami Vivekananda