Varicose ödéma kezelés

Anastasia Utkina: "Hogyan sikerült legyőzni a varikózist az otthonomban 8 napig anélkül, hogy egyetlen percet fizetnék?"

Beküldve: 17 febr. 2015, 16:07

A vénák az egyik ilyen betegségkardiovaszkuláris rendszer, amely egyre inkább előrehalad a fiatalok körében, bár a közelmúltig csak az időseknél találták meg. Ennek oka sok a helytelen életvitelből az állandó túlzott terheléshez. Leggyakrabban ez a betegség érinti az alsó végtagokat, de előfordulhat a test más részein is.

Azok számára, akiknél kifejlődik a varikózis, a lábdaganat garantált. Az a tény, hogy az erek működésében a legcsekélyebb zavarok következtében eltömődhetnek.

Meg kell jegyezni, hogy ez a betegségnem csak fájdalom kíséretében, hanem a lágyrészek duzzanata is. Ez közvetlenül kapcsolódik az állandó ülő vagy hosszan tartó állásokhoz, amelyekben az alsó végtagok vére és nyirokja rohangál, valamint a vénák és a hajók rossz munkája miatt, amelyek nem képesek a vér normális vérkeringését végezni, duzzanat merül fel.

Ki jellemző az ödéma megváltozására?

"Gyakran látogatók" azokból származnak, akikülni vagy állni hosszú ideig. Ezeknek a folyamatoknak köszönhetően folyékony stagnálás következik be, és a felszabadulásának lehetetlensége további segítség nélkül. A vénák emelkedésében szenvedők tökéletesen tudják, hogy a duzzanat ürügy arra, hogy vizsgálatra megy a poliklinikába, mert okaik a vese munkájába ütköznek.

Vladimir Karpenko: "Hogyan sikerült legyőzni az aranyérmet az otthonomban 8 napig anélkül, hogy egyetlen percet fizetnék?"

Paradox módon azok, akik az egész napot töltika lábak, még akkor is, ha a vénájuk van, kevésbé szenvednek a puffadtságtól. Ez annak köszönhető, hogy a mozgás közben növeli a vérkeringést, növeli a nyomást, és a vér nyálkahártyája könnyebb áthalad az edényeken.

A kockázati csoportban vannak olyan nők is, akik a meglévő betegség ellenére figyelmen kívül hagyják az orvosok bizonyságát, és továbbra is kényelmetlen magas sarkú cipőket viselnek.

A lábak ödémája a hasnyálmirigyekkel rendkívül kísérikellemetlen érzés. Úgy tűnik, hogy a lábak "megduzzadnak" olyan méretűre, hogy általában nehezen mozgathatók. Természetesen ez nem egy normális állapot, különösen a fiatal lányok, hogy sok a szabad ideje, hogy megjelenést.

Duzzanat a lábak a varikózus erek, ráadásul, hogyvizuálisan azonosíthatók, érzelmileg érzékelhetőek. Bizonyos nehézség a végtagokban, gyakori görcsök és viszketés - mindez a puffadás egyértelmű jele, nem valószínű, hogy önállóan megbirkózik velük.

A láb duzzanat kezelése a hasnyálmirigyben - átfogó eljárás

Az ödéma integrált megközelítést igényel, amely a következőkből áll:

  • speciális kompressziós fehérnemű viselése - kötöttáru, ami lehetővé teszi, hogy az izomzatot tónusban tartsa, és ne engedje meg a felesleges folyadék felhalmozódását a szövetekben;
  • alkalmazása gyógyszerek venotoniki - fellépés az ilyen hatóanyagok célja a vascularis tónus fenntartásához, valamint vénák. A homeopátián alapuló legnépszerűbb gyógyszerek a következők:
  1. Cyclo-3-fort - a főkomponensek hatása az erek falának erősítésére irányul, ami jelentősen csökkenti a duzzanatot és segít a vénák kezelésében;
  2. Furoszemid - segít a véráramlás növelésében és erősíti az ereket.
  • krém, amely csökkenti a puffadást - a bőrfelületre tapad, enyhíti a viszketést, hűtési hatást fejt ki:
  1. A Troxerutin a leggyakoribb krém, amely a hasnyálmirigy és a duzzadt lábakkal van ellátva;
  2. Lyoton - enyhén duzzad és a varikózis kialakulásának első szakaszaiban szembekerül.
  • megváltoztatni az életmódot - több időt adni a sportnak, aktív pihenésre, elegendő mennyiségű vitamin és mikrocellák fogyasztására;
  • hogy megtagadja az alkoholtartalmú italok és a dohányzás.

Az ödéma csak a varikózis kezelésével lehetségesa fenti módszerek alkalmazása a komplexumban. Ne becsülje alább a puffadási helyzet súlyosságát, mert a hosszú ideig tartó szakasz a lágyrészek elszáradását eredményezi.