Anti-cellulit masszázs duzzanat

A test "modellezése" nem egyszerű feladat. Az ideális megközelítés felgyorsításához megtalálja a jó masszázst. Ön razotrut aromás olajokat, meleg a tejszínt, majd pat, pomnut csoszogott. Lefelé a túlsúlyos, le a cellulit, éljen a szellem és a test ereje! A legfontosabb dolog - türelmes.

Ideális alakot nevezünk tehátelsősorban az álmaidban létezik. Vagy a magazinok borítóin, de itt emlékeznünk kell arra, hogy ez gyakran a jól ismert számítógépes program "Photoshop" képességeinek eredménye. A valóságban az ilyen szépség bizonyos áldozatokat igényel, például napi kocogást egy közeli gimnáziumban, vagy megtagadva a finom teáskannát. Minél régebben van, annál nehezebb a "tartani" a súlyt, mint kora, a zsírszövet sűrűvé válik. Azonnal figyelmeztesse: használhatatlan a "fogyni".

Először is, ez a zsír nagyon lassan halad,Másodszor, nagy a valószínűsége, hogy a bőre úgy fog kinézni, mint egy felrobbant labda. Ne felejtsük el, hogy mindenki más módon nyer vissza. A női alakok két fajtája létezik: "körte" és "alma". Az első típusú probléma tulajdonosai csípő és fenék, mert a zsírlerakódások itt felhalmozódnak. De az "almával" rendelkező nőknél először néhány kilogramm először jelenik meg a derékon, és az alak azonnal elveszíti a nőiességet. Ugyanakkor a zsír hajlamos arra, hogy vándoroljon a hasra, ami azonnal hozzá néhány méretet és hozzá néhány év.

A "masszázs egy alak" fogalma meglehetősen kiterjedt. Minden masszőrnek van saját "márkázott" technikája, melyekkel megtakaríthatja az extra centimétereket, visszaállíthatja a bőrt a korábbi rugalmasságára, valamint a hangzást vagy fordítva, hogy lazítsa meg a "kalapált" izmokat. A pályán kezet és rögtönzött eszközöket, mint a dobozok, a méz, a kövek és még a bambusz botok. De a masszázs egésze egyszerű és érthető. Először is, ez bizonyos hatással van a bőrre és a bőr alatti zsírokra.

Minden olyan masszázs, melynek célja az ábra kijavítása,felgyorsítja az anyagcserét, eltávolítja a toxinokat, erősíti a vérkeringést és a nyirok áramlását, és lassan, de biztosan elpusztítja az úgynevezett "zsírkapszulákat". A bőrt is megkapja az élettartam, rugalmasabbá és rugalmasabbá válik. De ez nem minden. A figurát javító masszázsok fokozzák az anyagcserét, és így "megdöbbentik" a testet, amelyet teljesen elfelejt a zsemlét és a pite-t, hanem inkább zöldséget, gyümölcsöt vagy legfeljebb főtt csirkét igényel.

Öt "a" a masszázs javára

1. Ez egészséges alternatíva az étrend és a "csoda tabletták". Semmi nem kerül be a szervezetbe, de a felesleges zsír és a salak ürül.

2. A térfogat csökkentése után a bőr nem süllyed, hanem ellenkezőleg, sima és rugalmas lesz.

3. A masszázs nem csak a problémás területeket, hanem az egész testet is érinti. Lassan, de biztosan ráhangolódik a megfelelő munkára.

4. Az izmok anticellulit masszázs során is szigorúak, így a test nemcsak vékony, hanem szigorúbb lesz.

5. A kilogramm és a centiméter nem tér vissza, mivel étrend után: mert az eljárások során normális életmódot vezet.

1. Szobrászat (modellezés) masszázs

Miért? A testzsír csökkentése. A kézi korrekció leghíresebb módja. Ő a leginkább "extrém". A hatás helyi (csak a problémás területek masszírozzák), de mi van! A masszőr feladata nem csak a véráramlás növelése és az anyagcserét aktiválja, hanem a zsírsejtek zúzását is. Ha túlélte a 10-12 eljárás teljes menetét, 5 vagy 12 cm-t veszít a csípőn és a derékon.

A modell masszázs első fázisa jól megytoleráns és még kellemes. Először is, a test segítségével melegítjük speciális krémek, majd a stroke és eldörzsöljük. Amikor az izmok teljesen ellazultak, várj egy kicsit. Fél óra múlva megszorult, csipkedő, esetleg és verte, és nagyon észrevehető. Lehetséges, hogy fél órában a testet zúzódás borítja. Az első eredmények megtekintéséhez ajánlott legalább 10-12 eljárást tartani. Látogassa meg a masszőr, hogy legalább hetente kétszer, vagy még jobb - egy nap.

Miért? A "narancshéj" simítása (beleértve a futást). Ezt a fajta masszázst gyakran nevezik modellezésnek is. Ez igaz, de csak részben. Pihentető, biztosan nem hívható, de nem olyan intenzív, mint a "fickó". A kompetens anticellulit masszázs nem szünteti meg a zsírsejteket, hanem a testet "önmagában" égeti el. Mester megpróbálja maximalizálni a vér áramlását ezen a területen, mint a fő kezelés az, hogy visszaállítsuk a mikrokeringést cellulit.

Dörzsölés, dagasztás és simogatáshogy úgy érzi, kényelmes, de másrészt azokat oly felmelegedjen a tested, a hőmérséklet a problémás területek által felvetett néhány fokkal. Ez serkenti a „fehérje fiatalok” - elasztin és a kollagén, javítja a vérkeringést, nyirokkeringést biztosít. Hogy növelje a zsírégető hatást, masszázs terapeuták segítségével különböző szérum vagy a krémek, amelyek közvetlenül az masszázs. Ők olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek aktiválják az anyagcserét: szilícium, koffein, borostyán kivonat, Ginkgo biloba, vadgesztenye, tigris fű, hentes, algák, valamint a vitamin és különböző hasznos enzimek. Egyes krémek aminofillint tartalmaznak, olyan anyagot, amely a zsírsejteket önmagában "zsákozik". Az ajánlott természetesen a megelőzés a narancsbőr - 1 4-6 hetente, közepesen cellulit szüksége 5-10 ülések, heti 2 alkalommal. A kifejezett cellulitisz 3-4 szakaszában a programot egyedileg választják ki

3. hagyományos thai masszázs

Miért? A pihenés „kalapált” és a fáradt izmokat, eltávolítása ödéma, valamint a korrekció a kocsi. Felejtsd el a hagyományos egyesület egészségügyi thai masszázs történik ruhákat egy speciális masszázs mat töltött kókusz. Először is masszírozza a lábát. Thai azt jelenti: „a megszokás.” Ezután kezdődik a tényleges masszázs. Készülj fel, hogy minden, ami történik, hogy lesz egy messze a szokásos manipulációk. Mester megnyomja a bioaktív pontok az energia vonalak, finoman nyúlik, és tömöríti az izmokat. Ez hasonló a jóga és a reflexológia egyidejűleg. Akkor feküdjön vissza, és pihenjen, és a test működését, és megkapja az intenzív edzés. Ha úgy gondolja, Thais két órával az ilyen manipulációk képest 5 óra terhelését! Ha - nem egyike azoknak, akik úgy vélik, az ilyen jó, csak pihenni és élvezni. Hogy érzi magát az eredményt, szükség folyamán 10 kezelést.

Miért? Erősíti a bőrt és sima cellulit 1 és 2 fokozatot. Emlékszel, hogy a gyermekkorban milyen bankokat helyeztek? A masszőr ugyanezt teszi. Csak először speciális lipolitikus olajokkal fogja elterjedni a testet, majd az üvegt, a belső falak fölé égető tampont tart, és "ragasztja" a bőrre. Miután ez megkezdődik, valójában maga a masszázs - a bankok mozognak a test mentén sima, de erős mozdulatokkal. Ez kiváló töltés a bőr számára, és jó nyirokelvezetés, amely lehetővé teszi a duzzanat eltávolítását és a zsírlerakódások elpusztítását.

Az eredmény a vákuummasszázs 5-8 ülése után észrevehetővé válik.

A jegyzet szeretőjének: egy antikulitiszes vákuummasszázs ülését otthon lehet elintézni, egy hűséges barát vagy szeretett ember segítségével;)

Miért? Az ödéma eltávolítására, a toxinok visszavonására és a cellulitisz kezelésére szolgáló további eljárásként. A nyirokelvezető masszázs elsősorban a nyirokrendszerre hat, amely a testünk "szemét". Ha fogyni és aktívan megszabadulni a toxinoktól, nem messze és mielőtt eldugul. Tehát a nyirokelvezetés nem luxus, hanem sürgős szükség. Ráadásul maga az eljárás is nagyon kellemes. Tapasztalt szakorvos először feszültségeket és görcsöket szabadít fel az izmokban, majd csak a nyirokrendszer "szivattyúzását" valósítja meg. Más szóval, akkor kap egy szelíd simogató masszázs, amely által végzett fény hullámszerű mozgások alulról felfelé, a mentén a nyirok. És ezek a mozgások olyan sima és puha, hogy nem fogod észrevenni, milyen édes lesz elaludni. By the way, ez a masszázs nem csak stimulálja a nyirok áramlását, de pozitív hatást gyakorol az idegrendszerre - különösen akkor, ha olyan energiatartással foglalkozik, amely bizonyos mértékű feszültséget igényel.

A nyirokmasszázs általános folyamata 8-10 eljárás, amelyet minden második napon elvégeznek.

Öt ok az anticellulit masszázs mellett - többet a témáról:

  • Anti-cellulit masszázs terhesség alatt A terhesség alatt végzett masszázs számos jellemzővel rendelkezik, tudván, hogy szinte az összes 9 hónap alatt élvezheti magát ezzel az eljárással
  • Cellulit kezelés vákuummasszázs segítségével A vákuum masszázs a narancsbőr elleni küzdelem egyik legerősebb eszköze. Tevékenységének elve az, hogy a lágyrészek felületén nyomáskülönbséget alakítson ki