Különféle eredetű ödéma

Duzzanat - a folyadék felhalmozódása üregekbentestet. További gyakori szubkután zsírszövetben, pleurális vagy peritoneális üreg, szívburok, a herezacskó és a lábak. Az ödéma jellemzi a térfogat növekedését, a szervek és a testrészek változását.

Hagyományos gyógyszer
az ödéma kezelésére:

1. Nyírfa levél fehér infúzió formájában ital vizelés közben (a hypertrophia a prosztata mirigy), a vizelethajtó ödéma és még sokan mások. egyéb betegségek.
Infúzió: 1-2 evőkanál. A levélcsíkok ragaszkodnak 1-2 óra 1/2 liter forró vízhez és 1-22 / 3 csésze naponta 3-5 alkalommal, lehetőleg étkezés előtt.

2. A gyümölcsök kerti petrezselyem (néha gyökerek) a por alakú vagy infúziós lenyelik prosztata gyulladás, mint vizelethajtó során ödéma, ödéma szív és vese eredetű.
A gyümölcsből származó por 0,5-1,0 g-ot adagol, napi 3-5 alkalommal, meleg, forralt vízzel mossuk.
Gyökér vagy gyümölcs infúzió: 1 evőkanál. Egy kanál nyersanyag ragaszkodik 8-10 óra 2 evőkanál. forró vizet és italt. kanálok a nap folyamán.

3.A medúza rendes (medve szem) infúzió formájában bevehet fertőtlenítő-, fertőtlenítő- és vizelethajtóként a húgyhólyag és a vesék gyulladásához, a krónikus cystitisben, kövekben, ödémában.
Infúzió: Art. Egy kanál levelek ragaszkodnak 2 óra egy pohár forró vizet és részegen a művészetben. kanál infúzió 3-4 alkalommal naponta étkezés előtt. Bizonyos esetekben, ha elfogyasztják, émelygés, sőt hányás érezhető.

4. kukorica selyem formájában infúziós mézzel szájon ödéma szív eredetű, mint az aktív vízhajtó.
Infúzió: 1-2 evőkanál. A kanálok 2-3 órán át ragaszkodnak egy pohár forrásban lévő vízhez. Szűrjük, adjunk hozzá 1-2 evőkanál. kanál méz, keverjük és vegye 1-3 evőkanál. kanál édes infúzió 2-3 óra alatt.

5. A Lobaznik fűzője vesékű infúzió formájában, amelyet belső duzzanattal vesznek fel erős diuretikumként.
Infúzió: 1-2 evőkanál. A gyógynövény kanalak 2 órát töltenek be 2 csésze forrásban lévő vízben és 1/2 csésze meleg infúziót adnak naponta 3 alkalommal étkezés előtt.

6. Grass orthosiphon (vese tea), mint a tinktúra szájon át az ödéma bármilyen eredetű, mint a vízhajtó.
Infúzió: 1-2 teáskanál gyógynövény ragaszkodik 2 óra 2 evőkanál. forrásban lévő vizet és italt 1/2 tbsp. meleg infúzió 3-4 alkalommal naponta étkezés előtt.

7. Az erdei lovas infúzió formájában lévő fű és gyökerei belekerülnek az ödéma, az ödéma és sok más diuretikájába. egyéb betegségek.
Infúzió: Art. Egy kanál nyersanyag ragaszkodik 2-3 óra egy pohár forró vizet, és hogy 2-3 evőkanál. kanál infúziót 3-5 alkalommal naponta étkezés előtt.

8. A levelek és gyökerek tehén petrezselyem formájában infúzió szájon ödéma különböző eredetű, és a betegségek a gyomor-bél traktus.
Infúzió: 2-3 evőkanál. A nyersanyagok kanócjait 2 órán át 0,5 liter forrásban lévő vízben ragadják meg, és 1/2 fokon részegek. meleg infúzió 3-5 alkalommal naponta étkezés előtt.

A betegség valószínűleg pszichológiai okai, amelyeket bizonyos gondolatok és új gondolatok alakítanak ki, amelyek hozzájárulnak a gyógyuláshoz: