Hogyan lehet eltávolítani a lábak erős duzzadását?

A lábak erős duzzadásának megszüntetése érdekében feloldódjonmeleg vizet egy kis tengeri só. Vegyen az ilyen lábfürdő minden este 15-20 percig lefekvés előtt. A fürdő után, öblítsük le hideg vízzel, és lábmasszázs fürdők ih.Polezny kamilla, hárs méz és tsveta.Vozmite 2 evőkanál kamilla és hársfavirág. Töltsük meg egy liter vízzel. Ragaszkodjon öt percig. Ezután adjunk hozzá egy liter forrásban lévő vizet, és tegyünk egy evőkanál mézet. Használja készítésére láb vannochki.Prigotovte főzet astragalus. Vegyünk 10 gramm Astragalus, és öntsük egy pohár forró vízben. Várja meg, amíg a leves hűl, és törje le. Vegyünk 2 - 3 alkalommal 2-3 evőkanál minden nap. A felvételi kurzus 2 hét. Hagyjon három napig szünetet és ismételje meg a tanfolyamot. Így eltart körülbelül húsleves polgoda.Prigotovte gyógyteát. Ehhez, hogy 3 teáskanál Bearberry, 2 teáskanál és áfonya levél útifű, 1 teáskanál dioica csalán levelek és a fekete ribizli levelek, Z desszert kanál őrölt csípő és 2 evőkanál szárított levelek eper. Mindez öntsünk 1,5 liter forrásban lévő vízzel, és tovább főzzük 10 percig. Vegyünk háromnegyed üvegből naponta háromszor.

A szemdózis eltávolításához,burgonyát, a kapott masszát a pamut törlőkendőkre és 20 percig a szemre kell ragasztani. Helyezze a jeget műanyag zacskókba és csatlakoztassa a szemekhez. Tegyen egy kis sajtot a gézre, és készítsen két kis tasakot. Csatlakoztassa őket a duzzadt szemhéjakhoz, és öntsön egy hideg víz medencébe. Helyezze be az arcát, és többször megnyissa a szemét egymás után, és zárja be.

Erős duzzanat előfordulhat az ARVI-ban. Vegyünk egy evőkanál vadrózsa bogyót, málnát és fekete ribizli bogyókat. Öntsön neked három csésze forró vizet, és hagyja a fedelet 20 percig. Szűrje le az infúziót, és adj hozzá egy teáskanál mézet. Igyál egy fél csésze naponta 3-szor.