A lábak duzzanata a kutyában

Pet fajta: Olasz kis levrtca (A kutya) A kedvtelésből tartott szex: Wives. | | Kisállat: 5 | | Orosz Föderáció | | Moszkva

Helló Hatalmas kérelem, segíteni a kutyának, a kutya nem az enyém. több évet töltött a sötét pincében, zárt. A nap nem igazán ment ki. Hideg. párás. A kutya dagadt az ízületeken az első mancsokon. Az egyik mancs, a kötés növekedése következtében, befelé fordul. Ezen a mancson nem tud felállni. őrülten sajnálom neki. de nem tudom, hogyan kell segíteni. A tulajdonos nem ad neki a veteránnak. Én magam akarom gyógyítani, segíteni. Tanácsot. Köszönjük minden tanácsot.

Jó napot. Nekem is van egy Doberman és 6 hónap is, a harmadik nap ugyanaz a probléma, mint a mancsok a fotón, nehéz neki sétálni, és ha megérinteni, fáj. Látom, hogy itt nem válaszoltál, remélem megtaláltad a választ a problémádra, és a kutyád jól működik! kérlek, kérdezze meg, mi lehet, különben nem találok helyet magamnak, nagyon aggódtam. köszönöm előre

Kind) Azt mondták nekünk, hogy inni a chondroprotectors
A Kanvit típus szerint
Még mindig megittunk Helabon plusz (kollagénnel) is szüksége van rá. Akkor belekeverünk a glükoestrón, ő a chondropoter.
Ahogy elmagyaráztuk, ezek a problémák a pasternek, nem, mert a gyors súlygyarapodás, vagy mert a vitaminok hiánya. Szeretném, ha hamarosan visszaszerezed), ne aggódj)

Nagyon köszönöm a választ, holnap az állatorvosnál leszek és megkérdezem. de hogyan határozza meg a problémát röntgenfelvételeken vagy vérvizsgálatokon keresztül?

Nincs hőmérséklet, fájdalom gyaloglás közben, nem voltunk. Ugyanaz a szórakoztató, szerető gyermek, hogy őszinte legyek, most nem látom a látható hatást, de jobb lett. Velünk rottweiler útján)
Ezekkel a tünetekkel a legjobb, sürgősen az orvoshoz, soha nem tudhatod. Különösen, ha nincsenek étvágyaid, ez már egy rossz pillanat, aztán írja alá, hogyan ment. Várjuk az üzenetet

Azt hittem, hogy van rottweiler, mancsdobera short;) a tegnap választása után sok fórumot olvashatsz, és gyanú merült fel az arthrosisról, az összes tünetről. hogy az éjszakai káposzta összenyomja a mancsokat, és reggel a daganat már aludt és mobilabb lett. egy állatorvoshoz ment, nem csinált röntgent; érzéstelenítés alatt, és nem akar anestetikus kiskutyát készíteni. az előírt antibiotikumok "CEfovit forte 500mg sapkák" 7 napig, de azt mondta, 3 nap múlva jön a teszteléshez.