Miért van az onkológus dagadt lábai

Hello, édesanyám (65 éves), átkerültdecember 20-án, hogy eltávolítsák az agy daganatát a bal oldali temporális parietális régióban. A tumor szubtotal. 2. stádium, anaplasztikus malignus astrocytoma. A sugárzás és a HT nem történt. Ebben az időben, körülbelül két hétig valahol a jobb láb duzzanata zavart, a terapeuta képtelen meghatározni semmit, és senki sem irányít senkire. hétfőn megyünk az onkológushoz, ő tudja megmondani vagy mondani. Körülbelül húsz évvel ezelőtt ugyanazon a lábon tromboflebitis-szel foglalkozott, azt hiszem, ez számít, de mit tudok segíteni? Kinek forduljon, és mit tehetek most, miközben az irodákba mennek? Nagyon remélem a tanácsát. Köszönöm.

Zvi (Grigory) Bernstein

Valószínűleg nincs kapcsolat az előző agyi művelettel. Tanácsadó onkológus és sebész.

Yuriy Viktorovich Isaev

Elena, jó estét! A.az asztrocitóma nem metasztatizálja, ezért ha az ödéma csak egy lábán van, valószínűleg lehetséges az alsó láb mélyvénás trombózisa. Ebben az esetben a vénák ultrahangját kell végezni, majd ezt követően - az érfal sebészével való konzultáció. A kérdés az, hogy a besugárzást végzik-e vagy sem? Isaev Yu.V. orvos - onkológus-fungoterapeuta, a "Medicinal Mushrooms" cég, Moszkva, t. 8 (495) 5096374 és 8 (495) 5066652 hozzászólás [email védett], a webhely www.nazdorovye.ru

Köszönöm, ma ez volt a terapeuta - kijelölt troksevazin kapszulák és tömöríti almaecet, onkológus - semmi. Gyere, én megyek a sebészre.

Yuri Viktorovich, az LT és a HT radiológus nem értett egyetazt mondta, hogy az életkor miatt nem fog szenvedni, mert az eljárások nagyon súlyosak, nem kaptak több kezelést. És elnézést kérek a kérdéstől, azt mondod, hogy az asztrocitóma nem metasztatizálja, hogyan kell többet megtudni róla, hogy őszinte legyek, csak attól tartok. Néha a hátam rosszul fáj, a mellkasom, nem tudok annyira lélegezni, nem gondoltam a metasztázisokra, honnan kezdtek?

Yuriy Viktorovich Isaev

Elena, jó estét! Az asztrocitóma metasztatizálja, csak kivételes esetek, szó szerint néhány tucat a világon. Ezért azt is mondom, hogy a fájdalom okait másnak kell keresni

Yuriy Viktorovich Isaev

igen, ha úgy döntesz, akkor olvassa eltumorellenes protokoll PROGMA, 14 évig csinálom, adok egy linket - http://nazdorovye.ru/. És az astrocytomára - sokat kell vállalni, hogy ez a daganat nem növekedett, ennek érdekében van egy egész komplex intézkedés, írj nekem a levél a munkaköri címemre - [email védett] vagy [email védett]

A konzultáció csak tájékoztató jellegű. A konzultáció eredményei alapján kérjük, forduljon orvosához, beleértve az esetleges ellenjavallatok azonosítását is.

Alexander megkérdezi: Tömítsük az arcát a szájban
A kérdés dátuma: Ma 12:21 | Válaszok: 0

Anna megkérdezi: Myoma és Ovestin
A kérdés dátuma: Ma 10:37 | Válaszok: 0

Ruslana kérdezi: Pídozra az onkológiára
A kibocsátás dátuma: Ma 10:20 | Válaszok: 0

Anastasiya megkérdezi: a bordák fájdalmat okoznak a törés után
A kérdés dátuma: 2010.04.10., 21:44 | Válaszok: 9

Galina kéri: A hasi üreg CT kontraszttal
A kérdés dátuma: 2010.04.10., 08:04 | Válaszok: 9

Az onkológust online ingyen kérdezni,Regisztrálnia kell az Eurolab portálon. Ha érdekli más orvosok online konzultációja, vagy bármilyen más kérdése és javaslata van - írjon nekünk. biztosan segíteni fogunk.