A gyermek dagadt lábai

Sebész-phlebológus-limfológus, első osztályú sebész

Üdvözlünk! Az én 8 hónapos fiam felemelte a bal lábam. A gyermek nem hajlandó, az aktív, a láb jön teljesen anélkül próbál meg valami, hogy megóvja a felesleges mozdulatok, kattintson a duzzadt láb nincs mellékhatás - így nincs fájdalom. A pediátornak volt egy iránya a sebésznek. Elmentek és röntgenfelvételt készítettek. A sebész azt mondta, hogy minden a képen normális: egy törés, a lábak diszlokációja, kizárta a rákot. És minden - a daganat és annak okainak azonosítására, nem tudta. Egy másik orvoshoz mentek, azt mondta, hogy ez lehet Quincke ödéma - ki kell zárni minden lehetséges allergiát, tk. szakértelmével nem lát semmilyen problémát. Kérlek, kérlek, mi az, és hogyan kell kezelni. Sérülés nem történt ezen nebylo előtt.

Fedor, Sergiev Posad, Oroszország, 25 éves

Quincke duzzanatára a probléma természetesen nemalkalmazandó. Ahhoz azonban, hogy megértsük, nem kell az interneten keresztül, és gyermekorvosok belsőleg. Hiányzik az a képesség, a helyi szinten - kapcsolat - a kerületi és regionális szinten. Talán az első helyen, hogy összpontosítson a gyermekgyógyászati ​​ortopédia.

Tisztelettel, Elena Belyanina.

Üdvözlünk! Hosszú időre érdekel a kérdés: gyakornokként dolgozom, gyakran egész nap, nem fogom azt mondani, hogy nagyon fáradt vagyok, de →