Kártya hívás a csecsemő duzzanatáért a gyermekben

Az angioödéma - minősül meglehetősen gyakori betegség, mert legalább egyszer életében beteg volt 10 százalékát a bolygó lakosságának. A betegségért Quincke ödéma gyermekekben, tünetek. amit fontolóra vehetünk, az oktatásra jellemzőa mély bőrrétegek ödémája, a nyálkahártya, valamint a szubkután szövetekben. A Quincke ödémája rendszerint a beindulást követő első napon jelentkezik, de néhány beteg esetében több napig is eltarthat.

Ennek a duzzanatnak az előfordulása a következőáltalában a megnövekedett vaszkuláris permeabilitás, amely kíséri a mediátorok, mint a prosztaglandin, hisztamint, citokineket, leukotriének - sejtek pillanatában való érintkezés egy bizonyos típusú allergén.

A gyermekek tünetei és jelei

Általában a puffadási zóna van a területennyak, az ajkak, a szemhéjak, a torok és a gége, a nemi szervek és a láb és a kéz. Ödéma a gége és a torok beteg panaszkodik légúti fülledtség, zihálás a hörgőkben (olvastam zihálás, amikor a légzés ebben a cikkben http://zdorovye-rebenka.ru/xripy-pri-dyxanii-u-rebenka-prichiny-i-metody- lecheniya. légszomj, „ugató köhögés.” a legrosszabb fajta ödéma a garat vizenyő és a torkon, a páciens fulladásos fulladás (fulladás). előfordulhatnak hasi fájdalom bél ödéma fejlődés a gyermekeknél. nem kísérte semmilyen más a tünetek a gyomor-bél traktusban.

Az ödéma maga is látható a meztelenüla szem. Általában van egy nagy méretű (csak érezhető változás az arcon), van egy ellenőrizhetetlen viszketés (beteg panaszkodik egy nagy vágy, hogy dörzsölje a helyszínen ödéma, fésülködés meg azzal a céllal, hogy megszünteti a viszketést), a betegnél egy érzés, mintha a bőrük van tele. A gyermekeknél ez a viszketés általában szabálytalanul szabályozott, ezért az edematous területek intenzív karcolódásával csak növelni fog. Azonban vannak olyan duzzanatok, amelyeknél nincs viszketés. Az edematous helyre gyakorolt ​​nyomás következtében a beteg nem érez fájdalmat, sem egy fossa alakot.

Quincke duzzadása általában önmagában kezdődik -az ödéma tünetei és ízlései nem jelennek meg. Néhány perc múlva lehet egy duzzanat, amelynek világos határa van, a bőr szinte ugyanolyan színű, mint a normál színű, néha enyhe lazaság és porosovenie van az ödéma középpontjában. Az ödéma változhat méretben - egy kis érmétől a méretig emberi tenyérrel. Általában a duzzanat minden tünete eltűnik gyorsan, és néhány óra múlva a bőr megszerzi a korábbi színt és textúrát.