Duzzanat a pénisz a gyermek

A pénisz duzzanatának okai különbözőek. A pénisz bizonyos betegségei, de a sérülések is kiválthatják. Például valószínű oka ödéma szexuális gyermek kifejezés lehet balanitis, amely gyulladás a makk, vagy postai úton, amely gyulladás a fityma, és ráadásul ezek kombinációja, amely a balanoposthitis megjelenő felhalmozódása miatt, és a fertőzés a fityma alatt a különleges anyagok - smegma hogy lehet, ha nem figyel, hogy a higiéniát, a makk. A valószínű oka duzzanat a pénisz is gennyes urethritis, phimosis, cukorbetegség, allergiás reakció.

A balanopostitis kezelése gyermekeknél

Miért nem késleltetheti a kezelés balanoposthitis egy gyerek? Ha nem kezeli a pénisz duzzadását(Balanoposthitis), majd egy bizonyos idő után keletkezik egy nagyszámú kis fekélyek, és vizelés közben, séta, és a szexuális közösülés van egy fájdalom a fej területén a makk. Ennek eredményeként, ha továbbra is figyelmen kívül hagyja a tüneteket, a betegség, a gyermek kezd kialakulni lymphangitis gyulladás - nyirokerek feldolgozni a tag rendszer, amelyet az jellemez, a megjelenése a piros csíkok a hátsó felületén.

Balanopostitis a gyermekben ingerületet okozhatlymphadenitis és a pénisz gangrénje. Mert ha felfedezik a penis ödéma, melynek okai különbözőek, azonnal forduljon orvoshoz kezelésre, mert lehet, hogy az elején egy komoly betegség.

A balanoposthitis tünetei gyermekeknél

Melyek a balanoposthitis tünetei? Kezdetben olyan tünetek, mint a viszketés ésa pénisz feje körül égő, kellemetlen érzés a fityma megnyitásakor vagy az együttérzés során. Ugyanakkor voltak tünetei balanoposthitis a gyermek, mint duzzanat és bőrpír a makk és a fityma. Mivel a folyamatos irritáció a makk betegeknél balanoposthitis nagyobb lesz ébredés, mert a fejét a pénisz a legfontosabb erogén zóna.

Más jelenség, amellyel összefüggésben megjelenikduzzanat, a paraphimózis, amely a fejet mögé helyező szűk fityma alatt a péniszfej megsértése (gyakran megfigyelhető a pimózisban szenvedő betegekben, fejfájás esetén, maszturbáció vagy közösülés esetén).

Közvetlenül egy tag vezetőjének megsértése miattkezd úgy tűnik tünetek: akut fájdalom, vizelési kék-lila, és a későbbi stádiumokban elkezdik fejleszteni fekély, van egy mély hurkot a jogsértésben.

Most már tudod, miért kell azonnal elkezdeni a kezelést a balesetgyulladás legcsekélyebb gyanúja miatt.