Duzzanat a terhességi ikreknél

Az ikrek eseteinek gyakorisága gyakoribba születések számának és az anyák életkorának növekedése. Ez utóbbi esetében előnyös a 26 és 32 év közötti életkor. Az azonos ikreknél ez a kor előrehaladott kora nem létezik, ugyanolyan gyakoriak a fiatal primiparákban és az idősebbeknél is.

A meglévő terhességgel az ikrek nyúlnakA méh sokkal nagyobb, mint egyszeri terhességben. Már tisztán mechanikusan terhes ikrek, a nő nehezebb, mint a terhes.

Ezenkívül keringő vérrel való érintkezésanyja egy sokkal nagyobb felület a méhlepény, ami bejut az anya vérkeringésébe több elemet syncytinum, és velük együtt - fehérjék és gyümölcs enzimeket, amelyek meg kell feleltetni és dissimilirovany és semlegesített antienzymes. Továbbá a többszörös terhesség esetén eltávolítandó anyagokat sokkal nagyobb mennyiségben vezetik be az anya vérébe. A kettős terhesség ezen jellemzői a stagnálás és az anya testének egyéb rendellenességei. Terhes ikrek, így panaszkodnak általában erős hasi puffadás, és ebben az összefüggésben - a légzési nehézség, duzzanat a láb, a has fal és az egész test, vénák az alsó végtagok és sokkal valószínűbb, mint a terhes egy magzat szenvedni világosan kifejezésre toxémia a terhesség, gyakran súlyos formában. Ennek következtében a több gyümölcsű terhes nők hajlamosak az öklampsziával járó betegségre.

De nem csak az anya gyakran beteg a többszörös terhesség alatt - maguk az ikrek gyakran káros hatással vannak egymásra.

Elég gyakran többszörös terhesség végződik idő előtt, de még a szülési időpontban ikrek szinte soha nem a hossza és súlya rejlő érett, teljes idejű magzatot.

A viszonylag kis méret miattgyümölcse bináris sebészeti beavatkozások, mint például: kitermelése csipesszel, fejfájással ikrek vagy kitermelése farfekvéses vagy forgás és kitermelés a keresztirányú helyzetben viszonylag könnyű. Még egy szűk anyai medence miatt viszonylag kis értékű ikermagzatok szállítás lehet tehetősebb annak kimenetelét, mint a szállítás nagy gyümölcs.

A viszonylag kis méret a nagydarab bináris ikrek normális érték, vagy túl nagy a medence medence azonban kapcsolódó veszélyes következményekkel jár, miközben csatlakozott a két részét a gyümölcs a medence. Ha például a fejét az egyik iker és kismedencei végén a második magzat egyszerre jönnek a tálba, a gyümölcs található a farfekvéses, a test az első, de aztán elakad és halnak fulladás, mert belépett a fej visszafogott a medence a fejét a második iker.