Hogyan lehet eltávolítani a duzzanat terhes nőkön?

Konzultáció szakemberrel. A terhesség egy csodálatos idő, tele van kellemes izgalmakkal, élményekkel és előrelátó módon a közelgő ismerősökkel a csecsemővel. De szinte minden jövőbeli anyának olyan problémája van, mint a duzzanat. A kisebb puffadást tekinthetjük normának, és nem okozhat aggodalmat és aggodalmat a nőnek. Ezért a terhesség alatt érdemes megemlíteni a gyűrűket és egyéb díszeket, amelyek összenyomódhatnak és kellemetlen érzeteket okozhatnak. Ha a duzzanat elég erős, először is szükség van a nőgyógyászra, esetenként kórházi kezelésre van szükség, és az önkezelés egyszerűen elfogadhatatlan. Jelentős duzzanat azt jelezheti, hogy valami nem megfelelő, és az anya vagy a gyermek fenyegetést jelent. Ha az orvos megállapította, hogy a duzzanat nem szörnyű, akkor valószínűleg javasolni fogja a kevésbé folyékony és gyógyszereket felírt gyógyszereket, amelyek a terhesség ideje alatt duzzadást okozhatnak.

Görögdinnye. Ha az orvos megbizonyosodott arról, hogy nincsenek okok aggodalomra, és még mindig aggódik amiatt, hogyan lehet eltávolítani a duzzadást terhesség alatt, használhatja a népi módszert. Ehhez elegendő néhány görögdinnye enni. Annak ellenére, hogy a görögdinnye nagy része gyümölcslé, nem okoz ödéma, hanem hozzájárul a csökkentéshez. Ezt a hatást a bogyó vizelethajtó tulajdonságai miatt lehet elérni, így a felesleges folyadék eltávolítható a testből, következésképpen csökken a duzzadt végtagok vagy az arc, továbbá ne feledje, hogy terhesség alatt nem szabad túladnia az ivással, mert minden mérsékeltnek kell lennie. Ne erőltesse magát enni vagy inni erejével. Figyelj magadra, mert a szervezet tudja legjobban, hogy mire van szüksége, és a kölyök feltétlenül tudatja, ha hirtelen valami hiányzik vagy csak erősen akar.

Rest. Duzzanat alakulhat esetén fáradtság eredményeként egy hosszú séta, kemény munka, vagy más intézkedések egy terhes nő. Ez a jelenség különösen nyáron meglehetősen meleg időszakban figyelhető meg. Általában, amikor a fülledt időjárás nézni a duzzadt ujjak vagy a bokák bárki lehet, és nem is beszélve, hogy egy nő szülhet gyermeket. Ebben az esetben a béke és nyugalom ajánlott. Próbálja ki, mint a lehető legkevesebb időt a lábán, jobb olvasni, filmet nézni, vagy kérdezze férje csinálni masszázs. Más szóval, élvezi a lehetőség, hogy vigyázzanak magukra, mert hamarosan meg kell fizetni szinte minden alkalommal malyshu.Zdorove, jó egészséget és jó hangulat anya a terhesség alatt, talán a legfontosabb feltétele a megfelelő fejlődését és növekedését a születendő csoda. Hagyja, hogy várakozás a találkozásra a szeretettekkel csak pozitív érzelmekkel és örömteli pillanatokkal járjon.