Kerülje a duzzadást a terhesség alatt

Megakadályozni ödéma nyomon kell követnie a súlyát. Csökkentse a zsíros ételek, sók és félkész termékek fogyasztását. Ne hagyja abba az édes és a szódát. Adjon bele diuretikus hatású diétás ételeket. Ezek közé tartoznak: zeller, alma, petrezselyem, és a citrusfélék. Ez javítja a vérkeringést a fokhagymát és a hagymát. Célszerű enni ételek gazdag C-vitamin (piros bors, burgonya, dinnye, káposzta, szamóca) és E (kukoricaolaj, szójababolaj, napraforgómag és a mandula). Ne korlátozza magát az ivóvízhez. A napi folyadékbevitel körülbelül 1,5-2 liter legyen.

A megelőzéshez ödéma a lehető legnagyobb mértékben pihenjen. Ebben az időben tegye a lábát a platformra úgy, hogy a csípő felett legyen. Állandó munkával a véráramlás javítása érdekében, lépésről lépésre gyalog. Ne üljön egyik lábánál a másik oldalon - a megromlott vérkeringés vérrögökhöz vezethet. Amikor hazaérnél, kérdezze férjét vagy valakit, hogy könnyű masszázst adjon. Masszírozni a lábakat lábról térdre, ugyanakkor semleges olajokat használva. Hasznosak a levendula és a ciprusolaj.

A népi módszerek közül a megszüntetéshez ödéma káposzta különleges helyet érdemel (különösen asötétzöld színű levelek). Tisztítsa meg a tisztított szennyeződéseket, de a zöldség leveleit ne dörzsölje a duzzadt lábakra. Hagyja a káposzta leveleit a hűtőszekrényben. Amikor nedvesedik, helyezz újakat a lábukra. A káposzta levelei felszívják a felesleges folyadékot, és az eljárást szükség szerint meg lehet ismételni. Ha nincs kolecisztitise, inni teát egy pitypang gyökeréből. És hagyja abba a dohányzást, mert az orvosok szerint a dohányzás is hozzájárul az oktatáshoz ödéma Az otica előfeltétele lehet a súlyosabb betegségeknek. Ezért ha megtalálják őket, mindenképpen értesítse az orvost. Meghatározza a megjelenés okát, és hatékony kezelést ír elő.