A terhes nők duzzanata 35 héten át

A 35. hét a színpad, amikor a baba már nemszületett, hogy megszüljenek, és anyám sokkal inkább egy kellemetlen víziló. A terhesség 35 hetes súlya még nagyobb lett. Anyának már nehezebb mozogni és hajlítani.

A gyermek nagyon kevés manőverrel rendelkeziktérben. A mérete és súlya a magzat 35 hetes terhesség van egy nagyon magas, és összege 45 cm és 2,5 kg-nak adódott. Annak ellenére, hogy a kis mennyiségű helyet baba mozgatta a 35 hetes terhesség kisebb, de van. A fizikai állapota már nagyon alkalmas az életre különféle készülékek nélkül.

Most a magzat feladata egyszerűen egy súlycsoportaz ideg- és genitourinary rendszer fejlesztése. A kövér rétege szinte képződött, és csak ennek következtében a bőr rózsaszínűvé vált, ráncok nélkül. Most úgy néz ki, mint egy normális újszülött.

Puskin haj, amely lefedte a baba testéthónapokig - fokozatosan eltűnnek, de a haj fején egyre több lesz. A terhesség ezen szakaszában a nedves zsír szintje jelentősen csökken.

A körmök már annyira nagyok, hogy túlnyúlnak az ujjak csúcsain. Most a magzat gyorsan megemelkedik, mozgása nyugodt lesz, mivel egyszerűen nincs hova fordulni.

Fotó a magzat ultrahangjáról a terhesség 35. hetében

Ez csak az a nap, amikor a terhes nőkmenjen a szülési szabadságra. Most az összes szabad idő, amit meg kell adnod magadnak. A szállítás előtt időre van szüksége, hogy különleges melltartókat vásároljon a baba táplálására és a fiatal anyák tanfolyamaira való beiratkozáshoz. A hasa egyre inkább a mellkasra nyomja a jövő anyját, így nehéz nem csak lélegezni, hanem enni is. Annak érdekében, hogy valahogy megkönnyítsük a helyzetedet, meg kell felkészülned arra, hogy enni kisebb frakciókban, vagyis kis adagokban és gyakran. By the way, a jövőben ez egy olyan rendszer, amely segít az anya vissza a korábbi formák, hogy ő volt a terhesség előtt.

Most már az edémák is lehetségesek. ezért ne ülj hosszú ideig, vagy ne feküdj egyet. Abban az esetben, ha az anyának hosszú utazása van autóval, érdemes megállnia a lehető leggyorsabban, hogy felmelegedjen.

A nő gyakrabban megy a WC-hez. Néha az intervallum csak 40 percet ér el. Erről és az alvás problémájáról. Ezért az ilyen kényelmetlenségek elkerülése érdekében kevesebb folyadékot kell használni. Lefekvés előtt a könnyű gimnasztika megteszi a trükköt, de a nap folyamán még a házra is keveset tud tenni, csak előnyösek lesznek.

A fő veszély a terhesség e szakaszábana placenta previa. Ez egyfajta kóros jelenség, amelyet a placenta a méh falához való helytelen csatolása jellemez. Így a placenta egy része az ősi úton van.

Érdemes megjegyezni, hogy a terhesség korai szakaszábanez nagyon gyakran történik, de idővel a placenta emelkedik és nem károsítja a baba és a várandós anya egészségét. A körülményeknek ez a kombinációja, mint a placenta previa, óvatosnak kell lennie. Ez súlyos vérzéssel fenyegetheti anyámat, nemcsak szülés közben, hanem késői terhesség idején is. Rendszerint az orvosok azt mondják, hogy egy 170 nőnél lévő nőben 1 ilyen jelenséget tapasztal. Leggyakrabban azoknál, akik már császármetszést végeztek, terhes nőknél vagy idős nőknél.

Ezenkívül 35 választható lehetterhességi héten. Különösen veszélyesek, ha tágasak és véresek. Ebben az esetben azonnal forduljon orvoshoz. Szintén érdemes orvoshoz fordulni, ha a has a terhesség 35. hetében beteg, mivel ez riasztásként szolgálhat.

A jövő anyja hetente egyszer meglátogatja nőgyógyászát. Általános szabály, hogy ebben a szakaszban minden orvost fel kell kérni, hogy készítsen elemzést a B csoportba tartozó Streptococcus kimutatására.

Ez az időszak, amikor el kell kezdeni a felkészülésta jövő apja egy új családtag kialakulásához. Általában a baba születése tovább erősíti a házastársak közötti kapcsolatot, de ez akkor is megtörténik, ha valaki mással nem akarja megosztani a feleségének figyelmét, még akkor sem, ha gyermek. Annak érdekében, hogy elkerüljék az ilyen helyzetet, jó lenne részt venni az osztályokban, amelyeket kifejezetten a fiatal szülők számára hoztak létre, ahol pszichológusok vannak a hivatásos orvosok mellett.