Duzzanat a terhesség alatt fotó

A női tanácsadó orvos-nőgyógyász - Szergej BAKSHEEV elmondta, hogy mely esetekben az edema a terhesség alatt okozhat vagy zavart okozhat.

A terhesség alatt növekedés tapasztalhatóa keringési folyadék térfogata a keringési rendszerben, amit kis oedema lehet. Szeretném felhívni a figyelmet a "jelentéktelen" szóra. Mert viszont a terhes nőknél gyakran vannak olyan szövődmények, amelyek a vesefunkció, a megnövekedett vérnyomás és a fehérje jelenlétében fordulnak elő a vizeletben. És ezeket a feltételeket nem szabad megengedni maguknak. Ezért, a 30 hetes időszak kezdetétől kezdődően a jövőbeni dagadt múmia kéthetente (és aztán hetente) általános vizeletvizsgálatot végezzen, rendszeresen mérje meg a vérnyomást és figyelemmel kísérje azt, mindig duzzad, ha többé-kevésbé társul Ez a diéta.

Az orvos kinevezésére

Teljes munkaidős vizsgálat nélkül tanulmányozza a kutatási adatokatés a terhességi folyamat vizsgálata meghatározza az ödéma okait, persze lehetetlen - a választ csak egy asszony látja el, aki nőt figyel. A szülész-nőgyógyász bevallása előtt 1 nappal el kell kezdeni a tesztet, és meg kell próbálni mérni a vérnyomást otthon. Ha az orvos megállapítja, hogy a duzzanat nem társul a terhesség szövődményeihez, akkor rövid folyadék diuretikumokat (diuretikumokat) vagy olyan gyógyszereket kapnak, amelyek javítják a vesefunkciót.

Dagadt a terhesség alatt? Ossza meg a tapasztalatokat a megjegyzésekben!